Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Εκλεισαν συμβολικά την Εγνατία Οδό στον κόμβο Μουσθένης

Εκλεισαν συμβολικά την Εγνατία Οδό στον κόμβο ΜουσθένηςΠερίπου μισή ώρα κράτησε η συμβολική κατάληψη της Εγνατίας οδού στο ύψος του κόμβου της Μουσθένης στην οποία προχώρησαν το πρωί της Τρίτης  τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου, αντιδρώντας στην απόφαση της διοίκησης της Εγνατίας ΑΕ να κατασκευάσει σταθμό διοδίων στα όρια του Δήμου Παγγαίου και ειδικότερα στο ύψος της Δημοτικής Κοινότητας Μουσθένης.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Παγγαίου, Βασίλης Ξουλόγης υπογράμμμισε ότι η κατασκευή των διοδίων θα επιφέρει πλήγμα στην τουριστική ανάπτυξη της
περιοχής και θα επιβαρύνει οικονομικά όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας.

Ο κ. Ξουλόγης πρόσθεσε επίσης πως δεν είναι δυνατό να υπάρχουν τρεις σταθμοί διοδίων σε μια απόσταση από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Καβάλα, δεδομένου ότι στο σχεδιασμό της εταιρείας προβλέπεται και η δημιουργία σταθμού διοδίων και στην περιοχή της Ασπροβάλτας.
Την περασμένη Παρασκευή σε μια σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Ελευθερούπολη για το ζήτημα των διοδίων, οι δήμαρχοι Παγγαίου και Καβάλας, Βασίλης Ξουλόγης και Κωστής Σιμιτσής, παρουσίασαν το ζήτημα της δημιουργίας ενός ακόμα σταθμού διοδίων στη Μουσθένη ως τετελεσμένο γεγονός.
http://egnatiapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου