Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ο Βουλευτής Ν.Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε σήμερα, νωρίς το πρωί, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013
Ο Βουλευτής Ν.Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε σήμερα, νωρίς το πρωί, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, συνοδευόμενος από τους Βουλευτές: Ν.Ημαθίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, Ν.Κιλκίς κ. Γεώργιος Γεωργαντά και Ν.Δράμας κ. Δημήτρη Κυριαζίδη.
Η συνάντηση αφορούσε το σχέδιο νόμου «Επενδυτικά εργαλεία ανάπτυξης, παροχή πιστώσεων και άλλες διατάξεις», η συζήτηση του οποίου ξεκίνησε χτες στην ολομέλεια της Βουλής. Ζητήθηκε η
απόσυρση και εκ νέου εξέταση των άρθρων 22 και 42 του σχεδίου νόμου, που αφορούν τις εγγυήσεις του Ελληνικού Δημοσίου ως προς τις τραπεζικές οφειλές των επιχειρήσεων. Τα συγκεκριμένα άρθρα έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία και προβληματισμό στις επιχειρήσεις, καθώς κλονίζεται η οικονομική βιωσιμότητά τους.
Λίγο αργότερα, ο κ. Πασχαλίδης επισκέφθηκε το Γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και συνομίλησε με υπηρεσιακούς παράγοντες που διαχειρίζονται θέματα της Εγνατίας Οδού, για τα διόδια της Μουσθένης.

Συμπληρωματικό:
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι αποσύρθηκαν τα άρθρα 22 και 42 του σχεδίου νόμου «Επενδυτικά εργαλεία ανάπτυξης, παροχή πιστώσεων και άλλες διατάξεις».

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου