Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Την έδερνε ο πρώτος σύζυγος, την έδερνε ο δεύτερος, την σκότωσε η πεθερά

Pethera fonos-1-NAI
Την μαχαίρωσε και της έκοψε το λαιμό
Η Γκαμζέ Νουρ Ο. στο Τσιγλί της Σμύρνης η οποία χώρισε επειδή την έδερνε ο σύζυγος της, παντρεύτηκε ξανά κάνοντας όνειρα για ευτυχία. Αλλά πάλι αντιμετώπισε βία και αυτή τη φορά η πεθερά της η Σ,Π.Ο. την σκότωσε με μαχαιριές μπροστά στο 3χρονο κορίτσι της. Η πεθερά που διέφυγε αρχικά, σύντομα συνελήφθη, ενώ την ώρα που την έφερναν στην αστυνομία γελούσε.
Αποκαλύφθηκε πως η Γκαμζέ Νουρ Ο. η οποία έλεγε συχνά στην μητέρα της πως αν την σκοτώσουν να κοιτάξει τα παιδιά της, ένα μήνα πριν είχε ζητήσει από την αστυνομία να της παρασχεθεί προστασία, αλλά αργότερα ανακάλεσε την αίτηση επειδή τα είχε ξαναβρεί με τον άντρα της.

Pethera fonos-2-NAI
Το περιστατικό συνέβη χτες γύρω στις 13.00. Η Γκαμζέ Νουρ Ο. η οποία λόγω της βίας του συζύγου της τρεις μέρες πριν πήρε το κορίτσι της και μετακόμισε αλλού, άρχισε να καβγαδίζει με την 40 ετών Σ.Π.Ο. πεθερά της η οποία πήγε και την βρήκε. Κατά την διάρκεια του καβγά η Σ.Π.Ο. μπροστά στα μάτια της εγγονής της Ν.Ο, με το μαχαίρι που είχε στα χέρια μαχαίρωσε την Γκαμζέ Νουρ. Ο. σε διάφορα σημεία του σώματος της και μετά της έκοψε τον λαιμό.
Από τα ίχνη του μαχαιριού φαίνεται πως προσπάθησε να κόψει το κεφάλι της νύφης της, ενώ μετά το περιστατικό άφησε την εγγονή της και την δολοφονημένη νύφη της και έφυγε. Κατά την διάρκεια του περιστατικού ο 9 ετών Β.Κ. που ήταν ο γιος της Γκαμζέ Νουρ Ο. από τον πρώτο της γάμο, ήταν στο μάρκετ, και όταν γύρισε δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα. Όταν από το παράθυρο είδε την μητέρα του μέσα στα αίματα, κάλεσε σε βοήθεια και οι γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία. (εφημ Ράντικαλ – tourkikanea)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου