Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Σταμάτησε το πρόγραμμα μεταφοράς μαθητών στην Αργολίδα


ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

Το ΚΤΕΛ Αργολίδας ανέστειλε από σήμερα την μεταφορά των μαθητών του νομού, διαμαρτυρόμενο για το γεγονός ότι η Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου στην Αργολίδα ενημέρωσε την επιχείρηση ότι για να πληρώσει δεδουλευμένα θα προβεί σε μείωση 10% επί του ποσού της οφειλής. Το ΚΤΕΛ Αργολίδας δεν δέχεται την μείωση αυτή, δηλώνοντας ότι δεν προκύπτει από καμιά συμφωνία. 
Σήμερα δεν εκτελέστηκε το μεταφορικό έργο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μείζον πρόβλημα στην μεταφορά των μαθητών. Χαρακτηριστικό του προβλήματος που προκλήθηκε είναι ότι στο ειδικό σχολείο της Πυργέλας από τους 25 μαθητές μόνο 5 έφτασαν
στο σχολείο.
Παρέμβαση, προκειμένου να βρεθεί λύση έκανε η περιφέρεια Πελοποννήσου στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για να επιλυθεί το πρόβλημα στην περιφερειακή ενότητα Αργολίδας.
Εν τω μεταξύ και το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας για ανάλογο πρόβλημα είχε ανακοινώσει ότι θα προχωρούσε από σήμερα σε αναστολή του μεταφορικού έργου των μαθητών, όμως δεν σταμάτησε τη μεταφορά και σήμερα εκτελέστηκαν κανονικά όλα τα δρομολόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου