Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

"Νάτος... νάτος ο Πρωθυπουργός" για τον ΓΑΠ

PapandreouL 0"Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός" ακουγόταν ως κύριο σύνθημα με τη συνοδεία ταμπούρλων από την νεολαία του κόμματος! Μετά ακουγόταν δυνατά "Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό". Προφανώς στο ΠΑΣΟΚ είναι αμετανόητοι.

Σε γενικές γραμμές το κλίμα που επικρατεί στο Συνέδριο μοιάζει περισσότερο με κλίμα εμφυλίου πολέμου με τους Βενιζελικούς να ρίχνουν βολές προς του Παπανδρεϊκούς και το αντίθετο.
Νωρίτερα, ονομαστική επίθεση κατά των στενών συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου κατά την ομιλία του στο 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ λέγοντας χαρακτηριστικά "Οι ευθύνες για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ έχουν ονοματεπώνυμο: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης και Σωκράτης Ξυνίδης". Στο παρασκήνιο γεννήθηκε εσωκομματική αντιπολίτευση...
Κλίμα εμφυλίου πολέμου στο 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ όπου τα "καρφιά" δίνουν και παίρνουν
μεταξύ των δύο στρατοπέδων που δεν είναι άλλα από τους Βενιζελικούς και τους Παπανδρεϊκούς.
Μάλιστα, κατά την ομιλία του συνεργάτη του Ευάγγελου Βενιζέλου, Γιάννη Πέππα, οι "βολές" είχαν στόχους με ονοματεπώνυμο. Ο συνεργάτης του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ είπε χαρακτηριστικά "Οι ευθύνες για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ έχουν ονοματεπώνυμο: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης και Σωκράτης Ξυνίδης". Πρόκειται για τους Γραμματείς του ΠΑΣΟΚ επί κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου δηλαδή οι στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού. "Αυτοί να έρθουν εδώ να πληρώσουν το ρεύμα και να απολύσουν τους εργαζόμενους στην Ιπποκράτους!" τόνισε ο κ. Πέππας.
Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα φτάσει στο Συνέδριο του κόμματος περίπου στις 18:00 και από την στιγμή που το κλίμα είναι ήδη τεταμένο, όλοι αναμένουν με αγωνία αν ο "πόλεμος" θα έχει και συνέχεια... (defencenet)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου