Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Πατέρας που έμαθε πως οι κόρες του είχαν φίλους, έβαλε φωτιά στο σπίτι

Gynaika fotia-1-NAI
«Με κάνατε ρεζίλι»!
Στην Σαμψούντα πατέρας που έμαθε πως οι κόρες του είχαν φίλους έριξε βενζίνη στο σπίτι και προσπάθησε να το κάψει. Ο 51 ετών Χ.Τ. συνελήφθη και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.
Σύμφωνα με το DHA ο Χ.Τ. πατέρας 4 κοριτσιών και ενός αγοριού, την ώρα που καθόταν στο καφενείο, έμαθε από φίλο και γείτονα του πως οι κόρες του, Γ.Τ (23), η Ν.Τ. (20) η Χ.Τ (18) και η Ν.Τ (17) έχουν αγαπητικούς. Μόλις το άκουσε οργίστηκε και πηγαίνοντας σπίτι είπε στις κόρες του: ¨Με ποιους είστε φίλες εσείς; Με ρεζιλέψατε. Θα σας σκοτώσω¨ και έλεγξε
τις κλήσεις στα κινητά τους καθώς και τα μηνύματα που είχαν στείλει. Στο μεταξύ απείλησε την σύζυγο του Ν.Τ. που πήγε να επέμβει.

Μη μπορώντας να συγκρατήσει την οργή του, έριξε γύρω από τα σπίτι ένα μπιτόνι βενζίνη που είχε και προσπάθησε να του βάλει φωτιά. Αλλά οι κόρες του και η γυναίκα του μετά βίας τον εμπόδισαν. Στο μεταξύ η κόρη του η Γ.Τ. πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και ζήτησε βοήθεια. Σύντομα μονάδες της στρατοχωροφυλακής Ιλκαντίμ κατέφθασαν και αφού ηρέμησαν τον πατέρα, τον συνέλαβαν. Στην κατάθεση του ο Χ.Τ είπε: ¨Εγώ θέλησα να μάθω με ποιους έχουν σχέση τα κορίτσια μου. Και τις ρώτησα ¨Με ποιόν τραβιέστε;¨. Όταν όμως μου είπαν πως δεν είναι υποχρεωμένες να μου πούνε, οργίστηκα ακόμη περισσότερο.¨ (Haber.sol) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου