gynaika...7 Συνεχίζονται οι βίαιοι ξυλοδαρμοί και οι αποτρόπαιες δολοφονίες στην Τουρκία. Διαβάστε πως τίμησε ένας τούρκος την ημέρα της γυναίκας…
Εφημ. Χουριέτ – tourkikanea: Συνελήφθη ο 38 ετών Μουσά Τζ. ο οποίος στην κωμόπολη Τουργκουτλού της Μανίσας σκότωσε στην μέση του δρόμου με μαχαιριές την επί 18 έτη σύζυγο του και μητέρα τριών παιδιών Γκιουλτζάν Τσ.
Ο πατέρας τριών παιδιών Μουσά Τα. Που εργαζόταν σε μεταλλείο άνθρακα στην Κιουτάχεια, χτες γύρω στις 18.00 πήγε στο σπίτι του. Όταν έφτασε εκεί ο Μουτζά Τσ. που λέγεται πως είχε ψυχολογικά προβλήματα, είδε την γυναίκα του να μιλά στο τηλέφωνο, και τότε τον έπιασε κρίση
ζήλειας και άρχισε να την δέρνει μπροστά στα 13 ετών δίδυμα αγόρια-παιδιά του. Η Γκιουλτζάν προσπαθώντας να αποφύγει τις κλωτσιές και τις μπουνιές του συζύγου της βγήκε στον δρόμο.
Ο άντρας της έτρεξε από πίσω της και την έφτασε 200 μέτρα πιο μακριά, όπου και την μαχαίρωσε τρεις φορές στο στήθος. Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι πρώτες βοήθειες που κατέφθασαν, η άτυχη γυναίκα δεν έγινε δυνατόν να σωθεί. Η αστυνομία συνέλαβε επιτόπου τον Μουσά Τ. με το μαχαίρι στο χέρι. Μετά από την κατάθεση του στην αστυνομία, οδηγήθηκε στο δικαστήριο, με την απόφαση του οποίου προφυλακίστηκε.
Τα δίδυμα παιδιά του ζεύγους με εντολή εισαγγελέα αποδόθηκαν στις γιαγιάδες στο Γκεντίζ της Κιουτάχειας. Η μεγάλη κόρη του ζεύγους την ώρα του περιστατικού δεν βρισκόταν στο σπίτι αλλά σε μάθημα της στην Παιδαγωγική Σχολή της Κιουτάχειας.
 pygmi.gr