Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Τι απαντά η ΝΔ στο αίτημα των εκλογών από τον Αλέξη Τσίπρα


Ο πρόεδρος τη ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ζήτησε προσφυγή στις κάλπες σε ομιλία του σήμερα το μεσημέρι σε αντιφασιστική εκδήλωση στη Νίκαια.«Το πρόγραμμα δεν βγαίνει» και άρα θα απαιτηθούν νέα μέτρα που θα οδηγήσουν τη χώρα σε ανθρωπιστική κρίση, δήλωσε και θεώρησε ως μόνη λύση τις εκλογές.

Στον Αλέξη Τσίπρα, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Σίμος Κεδίκογλου...
«Ο κ. Τσίπρας ζητάει και εκλογές. Δεν ρωτάει αν ο λαός τις θέλει; Προφανώς ξέρει ότι δεν τις θέλει! Ο κ. Τσίπρας δεν έχει συνθήματα να ρίξει, δεν έχει εναλλακτική λύση να προτείνει, δεν του έχει μείνει άλλο από το πυροτέχνημα των πρόωρων εκλογών...», ήταν η απάντηση της ΝΔ δια στόματος
του κύριου Κεδίκογλου.

«Ο κ. Τσίπρας μιλάει για «ακροδεξιά» και ακρότητες! Δεν κοιτάει το κόμμα του όπου οι ακραίοι κάνουν πάρτι! Μας κάνουν και μαθήματα μετριοπάθειας...» επισήμανε επίσης στην επιστολή του.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρεται και στην ΑΟΖ τονίζοντας ότι «τα κυριαρχικά δικαιώματα είναι ελληνικά. Η απαραίτητη πολιτική κάλυψη σήμερα είναι ευρωπαϊκή. Ο κ. Τσίπρας θέλει την Ελλάδα απομονωμένη και εκτός Ευρώπης για να μην μπορεί να διεκδικήσει τα δικαιώματά της. Ας θυμηθεί τι έλεγε ο ίδιος για την ΑΟΖ πριν από λίγους μήνες, ας θυμηθεί τι έλεγαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το όνομα της Μακεδονίας...».

Και καταλήγει: «Φροντιστήρια Εθνικής πολιτικής δεν μπορεί να κάνει ούτε ο κ. Τσίπρας, ούτε το κόμμα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου