Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Βρήκε το μάστορά της με τα Πασόκια η Κλάραμπελ


Η προανακριτική επιτροπή της Βουλής έχει συνηθίσει στους ομηρικούς καβγάδες του προέδρου της επιτροπής Χρήστου Μαρκογιαννάκη με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Στη χθεσινή συνεδρίαση όμως το σκηνικό ανατράπηκε καθώς με...
τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είχαν σφοδρή αντιπαράθεση ο Παναγιώτης Ρήγας του ΠΑΣΟΚ και ο Γραμματεας της επιτροπής Ανδρέας Κουτσούμπας.

Η σφοδρή σύγκρουση ξεκίνησε όταν ο κ.Ρήγας επιτέθηκε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας οτι το θράσος και η προκλητικότητα των βουλευτών αξιωματικής αντιπολίτευσης και κυρίως της κ. Κωνσταντοπούλου έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Ο κ.Ρήγας κατηγόρησε μάλιστα την κ.Κωνσταντοπούλου οτι σε κάθε συνεδρίαση εμφανίζεται ως τιμητής και ως η μόνη ανιχνεύουσα και αναζητούσα την αλήθεια, ενώ την ίδια ώρα παρουσιάζονται ολοι οι αλλοι βουλευτες οτι θέλουν να κουκουλώσουν την υπόθεση, να καλύψουν φοροφυγάδες. 


 

«Ε ως εδώ! Της επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς και δηλώνω ότι από εδώ και πέρα δεν θα πέσει κάτω τίποτα. Να το πάρουν καλά υπ' όψιν τους οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και η κυρία του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε «Κυρία Κωνσταντοπούλου, μας ενοχλείτε πάρα πολύ».

«Τι είναι αυτά; Σε ποιόν μιλάτε έτσι;», απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενώ στον καβγά μπήκε και ο Γραμματεας της επιτροπής Ανδρέας Κουτσούμπας, ο οποίος της είπε «Σε σένα μιλάω. Ποια είσαι εσύ;» Ενοχλημένη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τους ζήτησε να ηρεμήσουν αλλα τα αίματα άναψαν ακόμα περισσότερο.

«Δεν ξέρεις τι λες αν συνεχίσεις έτσι θα σου κάνω μήνυση της», είπε ο κ.Κουτσούμπας.


Αλλού να απευθύνεστε έτσι. Εκεί που έχετε μάθει να απευθύνεστε έτσι, στο επίπεδό σας και στους ομοτράπεζούς σας ,εγώ δεν σας επιτρέπω απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Πρόσεξε πως μιλάς. Αρκετά σε ανεχτήκαμε» ήταν η απάντηση του Γραμματέα της επιτροπής ενώ ο Παναγιώτης Ρήγας είπε «Μας ενοχλεί κύριε Πρόεδρε, δεν μπορούμε να την ακούμε πια. Αφαιρέστε της το λόγο. Μας ενοχλεί».

Μέσα σ´αυτή την εκρηκτική ατμόσφαιρα ο Σπύρος Χαλβατζής ζήτησε να πέσουν οι τόνοι γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσει να συνεννοηθεί η επιτροπή όμως ο κ.Ρήγας ήταν έξαλλος και απάντησε οτι η επιτροπή θα συνεννοηθεί μόνο αν σταματήσει να προκαλεί η κ.Κωνσταντοπουλου .

Τελικά στον καβγά παρενέβη και ο πρόεδρος της επιτροπής λέγοντας στην βουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ «Ήρθανε εδώ οι μεγαλοαστοί να μας κάνουν τους έξυπνους. Οι μεγαλοαστοί και οι γόνοι».

Η κ.Κωνσταντοπούλου ζητούσε απο τον κ.Μαρκογιαννακη να ηρεμήσει και να συγκρατηθεί και τότε ο Παναγιωτης Ρήγας του είπε «Κύριε Πρόεδρε, δεν θα μιλήσει αν δεν της δώσετε το λόγο. Θα μιλάω πάνω της. Δεν πρόκειται να την αφήσω να μιλήσει. Δεν μπορεί να παίρνει ο καθένας το λόγο, όποτε θέλει».  
iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου