Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Συνέντευξη τύπου της Ενεργειακής με αυξημένα μέτρα ασφαλείας


Συνέντευξη τύπου της Ενεργειακής με αυξημένα μέτρα ασφαλείας
Συνέντευξη τύπου δίνει αύριο το πρωί η Ενεργειακή Αιγαίου με ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα ασφαλείας, στο χώρο όπου ο Μαθιός Ρήγας θα συναντήσει τους δημοσιογράφους.
Το Σάββατο η Ενεργειακή έστειλε ηλεκτρονική πρόσκληση για τη συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η συνέντευξη τύπου θα δοθεί σήμερα στις 11.00 το πρωί στο ξενοδοχείο LUCY. Όπως όμως γράφει η πρόσκληση στη συνέντευξη, για λόγους πρόληψης και αναφορικά με θέματα ασφαλείας και προστασίας προσώπων, ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας, η πρόσβαση και η συμμετοχή στη συνέντευξη τύπου θα επιτραπεί μόνο σε συντάκτες, εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και το τεχνικό προσωπικό των τηλεοπτικών συνεργείων, των οποίων τα στοιχεία έχουνε δηλωθεί επίσημα. Με λίγα λόγια όσοι θα είναι παρόντες σήμερα στη συνέντευξη τύπου και θα εκπροσωπούν μέσα ενημέρωσης, πρέπει εκ των προτέρων να δηλώσουν τη
συμμετοχής τους ποιοι θα είναι παρόντες και ποιο μέσο ενημέρωσης θα εκπροσωπούν.
Η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας έχει ενημερωθεί από την Ενεργειακή Αιγαίου για τη συνέντευξη τύπου. Αναμένεται να λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο χώρο τριγύρω και μέσα στο ξενοδοχείο LUCY.
Από την πλευρά τους οι Εργαζόμενοι δε φαίνονται διατεθειμένοι να προβούν σε οποιαδήποτε διαμαρτυρία με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη τύπου.
Επί της ουσίας η Ενεργειακή Αιγαίου αναμένεται σήμερα, ν΄ απαντήσει αναλυτικότερα στα όσα η Καβάλα Oil την κατηγορεί, επαναλαμβάνοντας σε γενικές γραμμές περιεχόμενο των ανακοινώσεών της, αρκετές από τις οποίες υπήρξαν ως τώρα και δημοσιεύτηκαν ή προβλήθηκαν από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Για την υπόθεση των πετρελαίων της Καβάλας κρίσιμη δεν είναι η σημερινή μέρα λόγω της συνέντευξης τύπου, κρίσιμη θα είναι η αυριανή μέρα, όπου στο εργοστάσιο των πετρελαίων πρόκειται να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Καβάλα Oil.
Ταυτόχρονα η Ενεργειακή Αιγαίου έχει προσφύγει δικαστικά κατά του διοικητικού συμβουλίου της Καβάλα Oil, για να εκδώσει προσωρινή διαταγή, ώστε το διοικητικό συμβούλιο να μη μπορεί να συνεδριάζει και να λαμβάνει οποιαδήποτε απόφαση.
Κατά άλλα το θέμα των πετρελαίων δεν παρουσιάζει καμία απολύτως θετική εξέλιξη. Πετρέλαιο βγαίνει κι αποθηκεύεται στις εγκαταστάσεις των πετρελαίων στη Νέα Καρβάλη. Προς το παρόν δεν υπάρχει προοπτική να πουληθεί, είτε από την Ενεργειακή, είτε μόνο από την Καβάλα Oil.
Αυτό θα το επιδιώξει η Καβάλα Oil, όχι άμεσα, αλλά τις επόμενες εβδομάδες. 
proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου