Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Λόγια του ...αέρα


Να δείξει επιείκεια κάλεσε το κοινό που παρακολούθησε την ομιλία του στη διημερίδα του ΙΝΕΡΠΟΣΤ ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, επικαλούμενος το τζετ - λαγκ.

Είχε επιστρέψει, σύμφωνα με το Έθνος, στην Αθήνα μέσω Γερμανίας από το μακρινό Καράκας της Βενεζουέλας και παρά την ταλαιπωρία βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην εκδήλωση.

Δεν παρέλειψε να ανοίξει το θέμα των συμμαχιών, λέγοντας πως δεν ξέρει αν η
ομιλία του θα έχει αναταράξεις, καθώς, όπως εξήγησε, τα βασικά σημεία της τα έγραψε στη διάρκεια μιας από τις πτήσεις που είχε αναταράξεις.

Συνομιλήτρια του Αλέξη Τσίπρα, στην εκδήλωση του ΙΝΕΡΠΟΣΤ, ήταν και η Λούκα Κατσέλη, η οποία αγωνιούσε αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα κατάφερνε να επιστρέψει εγκαίρως από το Καράκας.

Στην είσοδο της "Αθηναΐδας", πάντως, ήταν ο Γεράσιμος Αρσένης που περίμενε καρτερικά τον ερχομό του Αλέξη Τσίπρα από τα ξένα.

Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο Γεράσιμος Αρσένης, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε "απροσδόκητο σύμμαχο" το ΔΝΤ. Όπως εξήγησε, στο ξέσπασμα της κρίσης η Ελλάδα θα μπορούσε, με τη βοήθεια του ΔΝΤ, να επιτύχει ένα διαφορετικό πακέτο μέτρων που θα περιελάμβανε και την αναδιάρθρωση του χρέους.
http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου