Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Δήλωση Ντίνου Κλειτσιώτη

Δήλωση Ντίνου Κλειτσιώτη
Στις 31-10-2012 υπογράφηκε από το Ελληνικό Δημόσιο διά του εκπροσώπου του Υπουργού Κ. Λιβιεράτου, της KAVALAOIL διά του εκπροσώπου της κ. Βαγγέλη Παππά και της ENERGIANOIL δια του εκπροσώπου της κ. Μαθιού Ρήγα η πολυπόθητη για όλους μέχρι τότε σύμβαση ανανέωσης των αδειών εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων Πρίνου και Καβάλας και στάλθηκε για κύρωση στην Βουλή των Ελλήνων. Ημερομηνία κύρωσης ορίστηκε η Πέμπτη 28-2-2013 και η ονομαστική ψηφοφορία που αποφασίστηκε την ημερομηνία αυτή καθορίστηκε για την Τρίτη 05-03-2013.
Με μεγάλη έκπληξη και έντονο προβληματισμό γίναμε όλοι μάρτυρες τις τελευταίες ημέρες μιας
έντονης σύγκρουσης της KAVALA OIL και της εταιρίας ENERGIAN OIL. Πιστεύω ότι η κοινωνία της Καβάλας αδυνατεί να καταλάβει τι είναι αυτό που προκαλεί την σύγκρουση των δύο εταιριών. Στην ονομαστική ψηφοφορία της Τρίτης 05-03-2013, αποφάσισα να ψηφίσω υπέρ της κύρωσης της σύμβασης της 31-10-2012 (με νωπό το μελάνι της υπογραφής της από τα τρία συμβαλλόμενα μέρη) με γνώμονα το συμφέρον των εργαζομένων της κοινωνίας της Καβάλας και της εθνικής μας οικονομίας.
Αδυνατώ να κατανοήσω τι συνέβη τους τέσσερις περίπου μήνες που μεσολάβησαν από την υπογραφή της μέχρι σήμερα και απευθύνω έκκληση στις δύο εταιρίες (με την μέχρι πρότινος αγαστή συνεργασία) να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου προς όφελος πρώτα των εργαζομένων, της τοπικής και της εθνικής μας οικονομίας.
Ντίνος Κλειτσιώτης
Βουλευτής Καβάλας
 proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου