Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Δύο προγράμματα διά βίου εκπαίδευσης στον Πειραιά από την ΕΣΕΕ

 Δύο προγράμματα διά βίου εκπαίδευσης στον Πειραιά από την ΕΣΕΕ
Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης σε διάφορες πόλεις, διάρκειας 100 ωρών, από τις οποίες οι 40 ώρες καλύπτονται από διδασκαλία στην αίθουσα και οι 60 ώρες διαμέσου διαδικτύου (e - learning) θα πραγματοποιήσει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.
Στoν Πειραιά θα υλοποιηθούν 2 Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης, από 15 Απριλίου 2013 έως και 03 Ιουνίου 2013 και από 13 Μαΐου 2013 έως και 24 Ιουνίου 2013 με τα εξής θεματικά αντικείμενα: Επιτυχημένες πωλήσεις στις εμπορικές επιχειρήσεις και Διοίκηση της μικρής οικογενειακής εμπορικής
επιχείρησης.
Η επιτυχής παρακολούθηση των Προγραμμάτων Δια Βίου Εκπαίδευσης της ΕΣΕΕ οδηγεί στην απονομή Πιστοποιητικού Δια Βίου Εκπαίδευσης και οι συμμετέχοντες δεν θα έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση. Επισημαίνεται πως οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ και δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, δεδομένου ότι τμήμα της εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί μέσω ειδικής διαδικτυακής εκπαιδευτικής εφαρμογής (e-learning). Δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής έχουν έμποροι (εργοδότες και αυτοαπασχολούμενοι), εργαζόμενοι εμπορικών επιχειρήσεων και λοιποί ενδιαφερόμενοι (π.χ. υποψήφιοι έμποροι επιχειρηματίες), που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις και δεξιότητες σε θέματα της εργασίας τους, να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να παρέχουν υπηρεσίες υψηλότερης ποιότητας στους καταναλωτές και πελάτες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου