Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Αδειάζει τον Καμμένο ο Τσίπρας, και προσπαθεί να "μαζέψει" την τεράστια χθεσινή γκάφα με την δήλωση του για την Κύπρο

Έχοντας στο πλάι του τα μέλη της κομματικής αντιπροσωπείας, που επισκέφθηκαν τη Λευκωσία από χθες το πρωί, θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη τύπου στις 3 μετά το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. 


Είναι προφανές πως η σημερινή έκτακτη συνέντευξη Τύπου, γίνεται για να "μαζέψει'" ο Αλέξης Τσίπρας την χθεσινή ΤΕΡΑΣΤΙΑ πολιτική του γκάφα, και τις δηλώσεις περί του "περήφανου ΟΧΙ" της Κυπριακής Βουλής.

Παράλληλα όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Lykavitos.gr υπάρχει έντονη δυσφορία στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου, για αυτούς που συμβούλευσαν και ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΑΝΕΠΑΝΌΡΘΩΤΑ (για ακόμη μια φορά) τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πήρε θέση για τις εξελίξεις χωρίς να αναμένει την τελική έκβαση των συζητήσεων της Κυπριακής πολιτικής ηγεσίας με τους Ρώσους και την Τρόικα


Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως παρακολουθεί με  ανησυχία τις εξελίξεις γύρω από το κυπριακό πρόβλημα και ο κ. Τσίπρας αναμένεται να αναφερθεί στην ανάλυση και τις προτάσεις του κόμματός του για την κατάσταση, που διαμορφώνεται.

Όλα αυτά βασισμένα προφανώς και στα όσα είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ο Γιάννης Δραγασάκης, η Ρένα Δούρου και ο Κώστας Ήσυχος, που είχαν σειρά συναντήσει από το πρωί της Τετάρτης στην κυπριακή πρωτεύουσα.

Μεταξύ των άλλων τα τρία στελέχη συναντήθηκαν με την ηγεσία του ΑΚΕΛ, τον πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου, τον υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Λιλλήκα και άλλους.

Πάντως ο κ. Τσίπρας προσανατολίζεται να πει όχι στην πρόταση Καμμένου να συνυπογράψει η αξιωματική αντιπολίτευση την πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, την οποία υπέγραψαν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται προς αυτή την κατεύθυνση εκτιμώντας ότι μία τέτοια πρόταση θα επανασυσπειρώσει το κυβερνητικό στρατόπεδο.
lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου