Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Πότε ιδρύει κόμμα ο Λοβέρδος;

z loberdos s
Την ίδρυση νέου κόμματος προανήγγειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος έως το τέλος της άνοιξης.
«Εγώ έχω πορεία από την Αριστερά και παραμένω στην Αριστερά. Μέσα στην άνοιξη, προς το τέλος της, το καινούργιο κόμμα θα έχει δημιουργηθεί. Ακόμα είναι ανοιχτός ο διάλογος. Όλα τα υλικά και εννοώ τους ανθρώπους σε ένα ποσοστό 80-90% που συμμετέχουν είναι καινούργιοι. Δεν τους ξέρετε» ανάφερε ο κ. Λοβέρδος σε συνέντευξή του την Τρίτη, μιλώντας στο «ΒΗΜΑ FM 99,5».
Ήδη ο κ. Λοβέρδος ηγείται της πολιτικής κίνησης ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ και αποκάλυψε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις με την κίνηση του Ηλία Μόσιαλου και το κόμμα Δράση. «Θα έχουμε συνάντηση στο Ξενοδοχείο Πλάζα εμείς,
η κίνηση του κ. Μόσιαλου και το πολιτικό κόμμα Δράση. Κάνουμε μια εκδήλωση για την οικονομία, για τον νέο αναπτυξιακό νόμο» είπε.
Σχετικά με τις σχέσεις του με τον κ. Βενιζέλο ανέφερε: «Πολιτικά δεν μιλάμε. Δεν θέλω να τα επαναλάβω γιατί θα θεωρηθεί από την αναπαραγωγή της συζήτησης που γίνεται με άλλους χώρους ότι επιμένω να σκέφτομαι το χθες. Έχω πάρει μια απόσταση από αυτό. Έκανα ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. Όχι όμως για να διασπάσω. Έφυγα μόνος μου. Μάλιστα διαγράφηκα. Και την εποχή του συνεδρίου ούτε παρενόχλησα, ούτε έκανα αντιπερισπασμούς. Δεν θα ήθελα να το κάνω τώρα γιατί υπάρχουν κρίσιμα προβλήματα για τον ελληνικό λαό που ξεπερνούν τις κομματικές, εσωτερικές αντιπαραθέσεις. Δεν ανήκω πια στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ για να κάνω εσωτερικές αντιπαραθέσεις, με ενδιαφέρει η επόμενη ημέρα και γι’ αυτή δουλεύω». (defencenet)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου