Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Προσλήψεις με 8μηνα στον Δημο Ωρωπού


ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 8ΜΗΝΑ

Ο δήμος Ωρωπού ανακοινώνει προσλήψεις προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ως 8 μήνες, συνολικού δώδεκα (12) ατόμων – ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού, προς κάλυψη των αναγκών της επιχείρησης για την υλοποίηση τμημάτων αθλητισμού, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, μετα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και χρονική περίοδο:
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:  
1. Επικυρωμένο Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας 2. Επικυρωμένο
φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.
3. Αποδεικτικό γνώσης ξένων γλωσσών (εάν υπάρχει)
4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο που συμπληρώνεται κατά την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι.
Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη).
5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν ότι κατά το χρόνο υποβολής των αιτήσεων δεν:
α) έχουν καταδικαστεί για κακούργημα σε οποιαδήποτε ποινή.
β) έχουν καταδικαστεί για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία),απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία ή δωροληψία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, συκοφαντική δυσφήμιση καθ υποτροπή ή εγκλήματα της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.
γ) είναι υπόδικοι λόγω παραπομπής με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε.
δ) έχουν λόγω καταδίκης στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και δεν έχει λήξει ο χρόνος που ορίστηκε για τη στέρηση.
ε) τελούν είτε υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) είτε υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) είτε υπό
συνδυασμό και των δύο προηγουμένων.
στ) έχουν απολυθεί από θέση δημοσίου υπαλλήλου ή υπαλλήλου Ν.Π.Δ.Δ.,Ο.Τ.Α., ή Ν.Π.Ι.Δ. του άρθρου 14 του Ν.2190/1994 όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 1 παρ.1 του Ν.2527/1997 ή Ν.Π.Ι.Δ. της παρ.3 του άρθρου 1 του Ν.2527/1997, λόγω επιβολής της πειθαρχικής ποινής της οριστικής παύσης ή λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας για σπουδαίο λόγο
οφειλόμενο σε υπαιτιότητα του εργαζομένου και δεν έχει παρέλθει πενταετία από την απόλυση.
6. Πιστοποιητικό του οικείου Δήμου ή Κοινότητας για τη μόνιμη κατοικία του υποψηφίου (Ν. 2647/1998 άρθρο 4. παρ 5).
7. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
8. Αποδεικτικά εμπειρίας (εάν υπάρχουν)
Μετά τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών οι υποψήφιοι, που πληρούν τα ειδικά τυπικά προσόντα και έχουν προσκομίσει όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά, θα δώσουν συνέντευξη στην αρμόδια επιτροπή της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου
Ωρωπού.
Ο πίνακας κατάταξης των υποψηφίων, θα καταρτιστεί με βάση την παρακάτω βαθμολογική κλίμακα, σύμφωνα με το άρθρο 6 του κανονισμού προσωπικού της επιχείρησης:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου