Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ενωση- Ολυμπιακός 76-94: Ανταγωνιστική για τρία δεκάλεπτα

Ενωση- Ολυμπιακός 76-94: Ανταγωνιστική για τρία δεκάλεπτα
Η Ενωση με πολλές απουσίες πάλεψε το ματς για 3 δεκάλεπτα, μετά ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι και όλα τελειώσανε. Η Ενωση ήταν αδύνατο να αντέξει. Η προσπάθεια ήταν καλή και ο κόσμος χειροκρότησε στο τέλος. Ο Κορωνιός δεν είχε στη διάθεση του, τον Κόλεμαν, τον Μιλόσεβιτς, τον Κριστέφσκι αλλά και τον Στυλιανού. Δε θέλησε να ρισκάρει με τον Κόλεμαν που προφυλάχθηκε από έναν μικροτραυματισμό. Πέντε παίκτες της Ενωσης είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Ατσάρα ήταν ο καλύτερος όλων με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 ασίστ. Ο Βρετανός προσπάθησε πάλι σε μεγάλο βαθμό.
Ο Μανωλόπουλος μετά από πολύ καιρό έπαιξε τόσο πολύ. Χρησιμοποιήθηκε 26 λεπτά.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός ζορίστηκε αρκετά μέχρι να πάρει μια διαφορά ασφαλείας. Βέβαια είναι ομάδα που όταν φορτσάρει είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις.
Η Ενωση αφήνει πίσω το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και κοιτάζει τα επόμενα που θα κρίνουν την
παραμονή.
Τα δεκάλεπτα: 25-33, 23-19, 17-22, 11-20
Οι συνθέσεις.
Ενωση: Πάνος 0, Αρμπετ 13(3), Μανωλόπουλος 11(2), Στεφανίδης 8, Πιεβάλιτσα 0, Βελισσαρίου 2, Μίτροβιτς 14(2), Ταϊρού 12(1), Ατσάρα 16.
Ολυμπιακός: Χάινς 2, Αντιτς 8(1), Σπανούλης 11(2), Περπέρογλου 4, Σλούκας 2, Μαυροειδής 2, Πάουελ 6, Γκετσεβίτσιους 12(4), Πρίντεζης 21(3), Παπανικολάου 17(3), Κατσίβελης 9(2).
*Βραβεύσεις στο ημίχρονο
Στο ημίχρονο του αγώνα βραβεύτηκαν η ομάδα γυναικών της Ενωσης για την περσινή άνοδο στην Α2 κατηγορία, επίσης οι ομάδες νεανίδων και κορασίδων.
Ακόμη οι παίδες και έφηβοι της Ενωσης. Ο πρόεδρος της Ενωσης Κώστας Παπακωνσταντίνου ,ο Κόλεμαν, ο Σπανούλης, ο Περπέρογλου καθώς και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ έδωσαν τα μετάλλια και τα κύπελλα.
*Κορωνιός : « Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη δίκαιη νίκη. Θα συμφωνήσω με τον κ. Μπαρτζώκα ότι πρέπει να γίνονται αγώνες τέτοια ώρα, για να έρχονται παιδιά στο γήπεδο. Ξέραμε ότι είχαμε προβλήματα πριν το παιχνίδι με 4 τραυματίες. Θέλαμε να έχουμε ενέργεια στο παιχνίδι και να κερδίσουμε εμπειρίες απέναντι που δε συγχωρεί τα λάθη. Εμείς θέλαμε να βελτιώσουμε τα λάθη στην άμυνα μας. Είχαμε ενθουσιασμό αλλά δεν αντέξαμε μέχρι το τέλος. Δικαιολογημένα μας πήρε διαφορά ο Ολυμπιακός. Εμείς δεν είχαμε επιλογές στο ρόστερ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που τα έδωσαν όλα».
*Μπαρτζώκας: « Επειδή είμαι θιασώτης του καλού μπάσκετ, ήταν μια καλή ευκαιρία που το ματς έγινε τέτοια ώρα, να έρθουν στο γήπεδο οικογένειες με τα παιδιά τους. Από την άλλη θέλαμε τη νίκη στη σειρά των παιχνιδιών που έχουμε. Τελικά δύσκολα κερδίσαμε τη μαχητική Καβάλα. Στο πρώτο ημίχρονο η Καβάλα στάθηκε πολύ καλά και στην επανάληψη με υπομονή στο παιχνίδι μας, πήραμε τη διαφορά.
Είχαμε ουσία απέναντι στη ζώνη της Ενωσης. Είχαμε διάθεση, πήγαμε καλά στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που μετά από δυο συνεχόμενα ταξίδια πετύχαμε τη νίκη. Η Καβάλα έκανε ένα ελεύθερο και πειθαρχημένο παιχνίδι. Πιστεύω ότι αν γυρίσουν οι τραυματίες της θα είναι μια ανταγωνιστική ομάδα».
*Αποτελέσματα- Βαθμολογία- Α1
Αρης- Απόλλων Πάτρας 68-64
Κολοσσός Ρόδου- ΠΑΟΚ 65-70
Ηλυσιακός- Πανελευσινιακός 66-63
Περιστέρι- Ικαρος 79-88
Ρέθυμνο- Πανιώνιος 78-68
Καβάλα- Ολυμπιακός 76-94
Σήμερα Παναθηναϊκός- ΚΑΟΔ
Βαθμολογία
Ολυμπιακός 37
Πανιώνιος 34
ΠΑΟΚ 34
Παναθηναϊκός 33*
Ρέθυμνο 31
Απόλλων Πάτρας 28
Αρης 28
Ικαρος 27
Κολοσσός Ρόδου 25
Ηλυσιακός 25
Καβάλα 24
Περιστέρι 24
ΚΑΟΔ 23*
Πανελευσινιακός 23
Γράφει ο Τάσος Πατσίδης
 proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου