Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ηρακλής Ψαχνών- ΑΟΚ 2-0: Μέσα σε 5 λεπτά κρίθηκαν όλα


Ηρακλής Ψαχνών- ΑΟΚ 2-0: Μέσα σε 5 λεπτά κρίθηκαν όλα

Ψαχνά(ανταπόκριση)
Ο ΑΟΚ είχε ένα μοιραίο 5λεπτο στο διάστημα 21`-26` και το πλήρωσε πολύ ακριβά, αφού στη συνέχεια μπορεί να έχασε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε ούτε να μειώσει.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος ξεκίνησε το παιχνίδι με τερματοφύλακα τον Αποστολίδη, δεξιά στην άμυνα ο Παγώνης, αριστερά ο Καλαγκάνης. Δυο στόπερ ο Τριποτσέρης και ο Μαραγκός. Στη μεσαία γραμμή δυο αμυντικοί μέσοι ο Τάσιτς και ο Ντουτσαρίδης. Ο Πλιάγκας ελεύθερος στον κάθετο άξονα σε ρόλο αντι- Ουσμάν. Ο Μπρατσιάνι στη θέση του σέντερ φορ. Πλάγιοι δεξιά ο Κούτεφ και αριστερά ο Ντόσης.
Στο ημίχρονο με την πλάτη στον τοίχο ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε δυο αλλαγές για να κάνει την ομάδα πιο επιθετική. Ο Ντος Σάντος πέρασε στη θέση του Ντουτσαρίδη και ο Παπαδόπουλος στη θέση του Κούτεφ. Στο 67` μπήκε στο παιχνίδι ο Θεοδωρίδης στη θέση του Πλιάγκα για να κάνει έτσι
το ντεμπούτο του, με τη φανέλα του ΑΟΚ σε επαγγελματικό παιχνίδι.
Ο ΑΟΚ στην επανάληψη πίεσε περισσότερο, όμως δεν είχε αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που δημιούργησε. Σαφώς φάνηκαν οι απουσίες του Εν Ντιαγιέ και του Ουσμάν Μπάρι.
Ο Ηρακλής Ψαχνών κράτησε το 2-0 και πέτυχε την πρώτη του νίκη μέσα στο 2013, μετά από 7 αγωνιστικές. Στον ΑΟΚ ακόμη και σήμερα δεν αποκλείουμε εξελίξεις στο ρόστερ ενώ απολογείται ο Εν Ντιαγιέ για την αποβολή του στο ματς με τον Εργοτέλη.
Το φιλμ του αγώνα
13` Σέντρα Ζουλιώτη κεφαλιά Σέγκου η μπάλα μόλις άουτ.
21` Ο Γιέσιτς από πάσα του Μπακομήτρου, τρύπωσε ανάμεσα στους αμυντικούς και με πλασέ έκανε το 1-0.
25` Φάουλ Τάσιτς, κεφαλιά του Μαραγκού η μπάλα περνάει λίγο αουτ.
26` Παράλληλη σέντρα του Σέγκου, ο Γιέσιτς με σουτ το 2-0.
29` Σουτ του Πλιάγκα έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Σικαλιάς.
35` Φάουλ Τάσιτς μπλόκαρε δύσκολα ο Σικαλιάς.
64` Ο Μπαράνκος πλάσαρε αλλά ο Αποστολίδης απομάκρυνε με τα πόδια.
69` Ο Ντος Σάντος με λόμπα βρήκε τον Ντόση, που πλάσαρε πάνω από τον Σικαλιά αλλά απομάκρυνε πάνω από τη γραμμή ο Δήμου.
Ο διαιτητής Παπαγεωργίου από την Αθήνα έδειξε κίτρινες κάρτες τους: Καλαγκάνη, Πλάτανο, Μπρατσιάνι, Πλιάγκα, Χαϊκάλη, Γιέσιτς.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.
Ηρακλής Ψαχνών: Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Δήμου, Πλάτανος, Μπακομήτρος, Ρούτσης, Γέσιτς, Μπαράνκος, Χαϊκάλης, Σέγκος.
Αλλαγές
59` Πούλγκας στη θέση του Σέγκου
66` Λαμπρόπουλος στη θέση του Πλάτανου
78` Ογιαρμπίντε στη θέση του Μπαράνκος
ΑΟΚ: Αποστολίδης, Παγώνης, Καλαγκάνης, Μαραγκός, Τριποτσέρης, Τάσιτς, Ντουτσαρίδης, Πλιάγκας, Κούτεφ, Ντόσης, Μπρατσιάνι.
Αλλαγές
46` Ντος Σάντος στη θέση του Ντουτσαρίδη
46` Παπαδόπουλος στη θέση του Κούτεφ
66` Θεοδωρίδης στη θέση του Πλιάγκα
proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου