Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Αττική: Εγκριση για 126 θέσεις σε πέντε Δήμους



Μόλις ξεκίνησε ο δεύτερος "κύκλος" εγκρίσεων για προσλήψεις στο πρόγραμμα "Κοινωνικές δομές για την αντιμετώπιση της φτώχειας" σε δήμους όλης της χώρας από τη Γ. Γ. Διαχείρισης Κοινοτικών και Αλλων Πόρων του υπουργείου Εργασίας.
Οι πρώτες εγκρίσεις που εκδόθηκαν αφορούν τους δήμους Γαλατσίου, Αμαρουσίου, Παλλήνης και Αγίας Παρασκευής, Κηφισιάς, αλλά και τον Δήμο Καλαμάτας. Αναλυτικότερα οι νέες εγκρίσεις είναι οι ακόλουθες:
Αγία Παρασκευή - Παλλήνη
Είκοσι εννέα θέσεις ενέκρινε η Γ. Γ. για τους δήμους Αγίας Παρασκευής και Παλλήνης. Οι θέσεις θα καλυφθούν για τη λειτουργία δύο Κοινωνικών Παντοπωλείων, δύο Κοινωνικών Φαρμακείων, δύο Γραφείων Διαμεσολάβησης, μίας Δομής Παροχής Συσσιτίων και μίας Τράπεζας Χρόνου. Ειδικότερα,
για τα δύο Κοινωνικά Παντοπωλεία οι θέσεις αφορούν δύο άτομα Διοικητικού Προσωπικού, έξι Στελέχη Τροφοδοσίας και δύο Κοινωνικούς Λειτουργούς. Για τα Κοινωνικά Φαρμακεία τις θέσεις θα καταλάβουν τέσσερις Φαρμακοποιοί και δύο Κοινωνικοί Λειτουργοί και για τα Γραφεία Διαμεσολάβησης τέσσερις πτυχιούχοι Ανθρωπιστικών Επιστημών. Η Δομή Παροχής Συσσιτίων απαιτεί την πρόσληψη ενός Διοικητικού Υπαλλήλου, δύο Καθαριστών, τριών Στελεχών Κουζίνας και ενός Κοινωνικού Λειτουργού, ενώ στην Τράπεζα Χρόνου τις θέσεις θα καταλάβουν τρεις Διοικητικοί και ένας Κοινωνικός Λειτουργός.
Κηφισιά
Εγκρίθηκαν 28 θέσεις με διετείς συμβάσεις εργασίας για τη σύσταση και λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου, δύο Δομών Παροχής Συσσιτίων, Τράπεζας Χρόνου και Γραφείο Διαμεσολάβησης, μέσω της ΜΚΟ "Φάρος Ελπίδας". Τις θέσεις θα καταλάβουν τέσσερις εποχικοί για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, εκ των οποίων τρία Στελέχη Τροφοδοσίας, ένας Διοικητικός και ένας Κοινωνικός Λειτουργός, δύο Φαρμακοποιοί και ένας Κοινωνικός Λειτουργός στο Κοινωνικό Φαρμακείο και δύο πτυχιούχοι Ανθρωπιστικών Επιστημών για το Γραφείο Διαμεσολάβησης. Στις δύο Δομές Παροχής Συσσιτίων θα απασχοληθούν δύο Διοικητικοί, τέσσερις Καθαριστές, έξι Στελέχη Κουζίνας και δύο Κοινωνικοί Λειτουργοί, ενώ στην Τράπεζα Χρόνου τρεις Διοικητικοί και ένας Κοινωνικός Λειτουργός.
Μαρούσι
Εξι Κοινωνικές Δομές θα υλοποιηθούν στον Δήμο Αμαρουσίου με την πρόσληψη 24 εποχικών υπαλλήλων. Πιο συγκεκριμένα, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο αντιστοιχούν πέντε θέσεις, από τις οποίες τρεις για Στελέχη Τροφοδοσίας, μία για Διοικητικό Προσωπικό και μία για Κοινωνικό Λειτουργό. Στο Κοινωνικό Φαρμακείο οι θέσεις κατανέμονται σε δύο Φαρμακοποιούς και έναν Κοινωνικό Λειτουργό, ενώ στη Δομή Παροχής Συσσιτίων σε τρία Στελέχη Κουζίνας, δύο Καθαριστές, ένα Διοικητικό και έναν Κοινωνικό Λειτουργό. Για τη λειτουργία του Δημοτικού Λαχανόκηπου απαιτούνται ένας Γεωπόνος για την υποστήριξη και συμβουλευτική των ωφελουμένων, ένας Επιστάτης Αγροκτήματος και ένας Κοινωνικός Λειτουργός, ενώ στο Γραφείο Διαμεσολάβησης θα προσληφθούν δύο πτυχιούχοι Ανθρωπιστικών Επιστημών. Οσο για την Τράπεζα Χρόνου θα ζητηθούν τρεις Διοικητικοί και ένας Κοινωνικός Λειτουργός.
Γαλάτσι
Είκοσι ένας εποχικοί θα απασχοληθούν στις πέντε Κοινωνικές Δομές που θα υλοποιήσει ο Δήμος Γαλατσίου μέσω της ΜΚΟ "Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων - Προαγωγή Πόλεων". Από τις πέντε θέσεις στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, τρεις αντιστοιχούν σε Στελέχη Τροφοδοσίας, μία σε Κοινωνικό Λειτουργό και μία σε Διοικητικό Προσωπικό. Στη Δομή Παροχής Συσσιτίων θα προσληφθούν τρία Στελέχη Κουζίνας, δύο Καθαριστές, ένας Κοινωνικός Λειτουργός και ένας Διοικητικός, ενώ στο Κοινωνικό Φαρμακείο δύο Φαρμακοποιοί και ένας Κοινωνικός Λειτουργός. Για τη λειτουργία της Τράπεζας Χρόνου απαιτείται η κάλυψη τριών θέσεων Διοικητικών και μίας Κοινωνικού Λειτουργού, ενώ για το Γραφείο Διαμεσολάβησης η κάλυψη δύο θέσεων πτυχιούχων Ανθρωπιστικών Επιστημών.
ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου