Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, η Γραμματεία Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει ένα διήμερο ενημέρωσης, πρόληψης και προστασίας της υγείας, την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013, από τις 10.00 π.μ. έως τις 6.00 μ.μ.


Κατά τη διάρκεια του διημέρου προσφέρονται δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας σε άνδρες και γυναίκες, καθώς και επιστημονική ενημέρωση του κοινού, από γιατρούς και διατροφολόγους, σχετικά με την ασθένεια της οστεοπόρωσης και τις κοινωνικές της επιπτώσεις. Η δράση αυτή πραγματοποιείται με την ευγενική προσφορά του Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση, τον οποίο και ευχαριστούμε δημόσια. Με το σύλλογο εγκαινιάζουμε, επίσης, σταθερή συνεργασία, ώστε, μέσα από το συμβουλευτικό της σταθμό, να προσφέρεται δωρεάν ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη.

Το διήμερο είναι ανοιχτό σε όλους και απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας, που χρειάζεται να ενημερώνονται για θέματα υγείας, που μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.

Η ενημέρωση του κοινού θα γίνει την Τετάρτη 13 Μαρτίου και ώρα 18:00 στην Αίθουσα Κήπου,
Ρηγίλλης 18.

Με την ευκαιρία αυτή, η Γραμματέας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας κα Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Κινητοποιούμε δυνάμεις και ανθρώπινους πόρους, προκειμένου να σταθούμε αλληλέγγυοι στην κοινωνία και ιδιαίτερα στους συμπολίτες μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Η κοινωνική ευθύνη οφείλει να αποτελεί σημαντικό στοιχείο του πολιτικού και οικονομικού συστήματος, με κύριο στόχο την κοινωνική συνοχή και την πρόοδο.

Η εποχή μας και η γενικότερη συγκυρία απαιτούν την κοινωνική ευαισθησία όλων μας, κάτι που η Ν.Δ. δρομολογεί πλέον ουσιαστικά τόσο μέσα από σειρά δράσεων προσφοράς και φροντίδας όσο και με τις απαραίτητες οργανωτικές αλλαγές.

Προτρέπουμε όλους όσοι συμμερίζονται αυτό το στόχο να συνταχθούν μαζί μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου