Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Θρασύβουλος- ΑΟΚ 1-0: Στοίχησαν οι απουσίες

Θρασύβουλος- ΑΟΚ 1-0: Στοίχησαν οι απουσίες

Οι απουσίες των τεσσάρων βασικών παικτών στοίχησε τελικά σε πολύ μεγάλο βαθμό τον ΑΟΚ που  το μεσημέρι έχασε από το Θρασύβουλο εκτός έδρας με 1-0. Ειδικά στην επίθεση αισθητή η απουσία του Εν Ντιαγιέ. Ηταν μια κρύα ήττα, από μια ομάδα που είχε να κερδίσει 6 αγωνιστικές και δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.
Σαν μην έφταναν όλα αυτά τραυματίστηκε μόλις στο 22` ο Κοτίτσας και αντικαταστάθηκε από τον Πακάλτση.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος ξεκίνησε με τον Αποστολίδη στη θέση του τερματοφύλακα, δεξιά στην άμυνα τον Παγώνη και αριστερά τον Καλαγκάνη. Δυο στόπερ τον Τριποτσέρη με τον Κάργα. Δυο αμυντικά χαφ, Κοτίτσα και Γελαδάρη. Στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής και στον άξονα αγωνίστηκαν ο Κούτεφ, ο Χλωρός, ο Πάτο και Πλιάγκας.
Δεν ξεκίνησε ο Ντος Σάντος και ο Ντόσης δεν έπαιξε καθόλου.
Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος έκανε ντεμπούτο με την επαγγελματική ομάδα, μπαίνοντας στο 76` στη
θέση του Κάργα.
Το γκολ του Καλαμιώτη έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα της Φυλής, απέναντι στους «κυανόλευκους» που παρουσιάστηκαν νωθροί και φλύαροι.
Χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό ξεκίνησε το παιχνίδι στη Φυλή, με την Καβάλα να έχει μια ελαφρά υπεροχή. Στην πρώτη φάση του αγώνα, οι «Αργοναύτες» δεν μπόρεσαν να σκοράρουν όταν ο Κούτεφ από τα τέσσερα μέτρα έκανε το σουτ, αλλά ο Σύρος με προβολή έδιωξε. Στο 24’ ο Αποστολίδης έκανε άστοχη έξοδο και ο Καλογρίδης προσπάθησε να τον κρεμάσει, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Καβάλα μπήκε πιο δυνατά, χωρίς να καταφέρει να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία. Κι ενώ οι «Αργοναύτες» είχαν την κατοχή της μπάλας, σε μια φάση ο Θρασύβουλος κατάφερε να σκοράρει. Στο 75’ ο Σερέπας εκτέλεσε το φάουλ και ο Καλαμιώτης με κεφαλιά-ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν τρόπο να απαντήσουν, έχοντας και καλή εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου στο 85’ και η ομάδα της Φυλής πήρε μια σπουδαία νίκη.
Θρασύβουλος: Σταυριανός, Σύρος, Βασιλείου, Τζιωρτζόπουλος, Μπακάλης (90’ Σούφλας), Προβατίδης, Πάνος, Βλασόπουλος, Καλογρίδης (53’ Καλαμιώτης), Σταυραθανασόπουλος (71’ Σερέπας), Κακλαμάνος
Καβάλα: Αποστολίδης, Κοτίτσας (22’ Πακάλτσης), Καλαγκάνης, Παγώνης, Πλιάγκας, Κάργας (76’ Παπαδόπουλος), Τριποτσέρης, Χλωρός, Γελαδάρης, Κούτεφ (60’ Ντος Σάντος), Πάτο
 proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου