Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΑΟΚ- Εργοτέλης 0-0: Το πάλεψε αλλά δε βρήκε χώρους

ΑΟΚ- Εργοτέλης 0-0: Το πάλεψε αλλά δε βρήκε χώρους
Ο ΑΟΚ «κόλλησε» στο 0-0 με τον Εργοτέλη σ` ένα ματς τακτικής, μέτριο από πλευράς θεάματος. Δε χάθηκαν ευκαιρίες από τις δυο ομάδες. Δεν είδαμε τη μεγάλη φάση. Όποιος θα έβαζε πρώτος γκολ θα κέρδιζε. Τελικά έμεινα στο μηδέν. Περισσότερο ευχαριστημένοι από την ισοπαλία οι φιλοξενούμενοι. Ο ΑΟΚ δεν ήταν κακός αλλά ήταν δύσκολο να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενουμένων. Η αποχή φάνηκε λίγο η πολύ στους περισσότερους παίκτες, κυρίως στους ξένους.
Πλήγμα η αποβολή του Εν Ντιαγιέ στις καθυστερήσεις, που πρέπει να μάθει να συγκρατεί τα νεύρα του.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Αποστολίδη, δεξιά στην άμυνα τον Παγώνη και αριστερά τον Καλαγκάνη. Δυο στόπερ ο Κάργας με τον Τριποτσέρη. Στη μεσαία γραμμή δυο κόφτες ο Ντουτσαρίδης και ο Μαραγκός. Στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής ο Χλωρός και ο
Γρηγόρης Παπαδόπουλος. Ελεύθερος στον κάθετο άξονα ο Ουσμάν Μπάρι και σέντερ φορ ο Εν Ντιαγιέ.
Ο Εργοτέλης με το Ρομάνο οργανωτή και επιθετικούς του Λάμπιν, Ζαχόρα. Το πρώτο ημίχρονο μοιρασμένο, χωρίς κλασσικές ευκαιρίες από τις δυο ομάδες, που δώσανε προσοχή στα μαρκαρίσματα και στο να κλείσουν τους χώρους. Ο ΑΟΚ είχε διάθεση και αγωνιστικότητα, αλλά η ομάδας της Κρήτης ήταν πολύ προσεκτική στην αμυντική της λειτουργία.
Στην επανάληψη δεν άλλαξε η εικόνα του αγώνα. Ο Παπαδόπουλος απείλησε με φάουλ ενώ από τον πάγκο ο Ντόσης και ο Ντος Σάντος ήταν οι δυο πρώτες κινήσεις με τον Μαραγκό να πηγαίνει στόπερ, τον Παπαδόπουλο αμυντικό χαφ και τους Ντόση, Ντος Σάντος στα πλάγια. Με αυτό τον τρόπο ο ΑΟΚ πήγε να γίνει περισσότερο επιθετικός. Ο Γκόγκιτς άλλαξε τους δυο επιθετικούς. Στο 85` ο Παγώνης με ωραία προσπάθεια απείλησε τον Αθανασίου, αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση για τον ΑΟΚ.
Το φιλμ του αγώνα
18` Κόρνερ του Παπαδόπουλου, κεφαλιά Ντουτσαρίδη άουτ.
25` Φάουλ Χάντι, μπλοκάρει ο Αποστολίδης.
42` Σουτ Μαραγκού άουτ.
57` Φάουλ Παπαδόπουλου, δύσκολη απόκρουση του Αθανασίου σε κόρνερ.
83` Φάουλ Ρομάνο, η μπάλα λίγο άουτ.
85` Ατομική προσπάθεια και σουτ του Παγώνη, λίγο άουτ.
Ο διαιτητής Τεβεκέλης του συνδέσμου Μακεδονίας έδειξε κίτρινες κάρτες τους: Λάμπιν, Πλούτση, Ουέλιγκτον, Εν Ντιαγιέ. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Εν Ντιαγιέ που χτύπησε εκτός φάσης τον Πίτσο. Ο Τεβεκέλης μάλλον χαρίστηκε στον Ουέλιγκτον που θα μπορούσε να είχε πάρει μια 2η κίτρινη κάρτα.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.
ΑΟΚ: 1 Αποστολίδης, 2 Τριποτσέρης, 33 Καλαγκάνης, 21 Μπάρι Ουσμάν, 3 Παγώνης, 4 Κάργας, 20 Παπαδόπουλος, 7 Χλωρός, 12 Εν Ντιαγιέ, 28 Ντουτσαρίδης, 16 Μαραγκός.
Αλλαγές
64` Ντος Σάντος στη θέση του Κάργα
64` Ντόσης στη θέση του Χλωρού
84` Κούτεφ στη θέση του Παπαδόπουλου
Πάγκος
30 Σουλογάνης, 11 Πλιάγκας, 6 Γελαδάρης, 23 Κούτεφ, 99 Ντόσης, 17 Ντος Σάντος, 19 Ρεβυθόπουλος.
Εργοτέλης: 1 Αθανασίου, 5 Γιοβάνοβιτς, 17 Τζανακάκης, 88 Γουέλινγκτον, 11 Χάντι, 8 Ρομάνο, 24 Πίτσος, 20 Ζαχόρα, 22 Κοζορώνης, 19 Πλούσης, 9 Λάμπιν.
Αλλαγές
69` Μπουχαλάκης σε Χάντι
69` Χαλκιαδάκης σε Ζαχόρα
75` Ευαγγέλου στη θέση του Λάμπιν
Πάγκος
31 Καβουσάκης, 10 Μπουχαλάκης, 6 Γεωργίου, 7 Χρυσοφάκης, 4 Κανδηλάκης, 21 Χαλκιαδάκης, 93 Ευαγγέλου.
*Νίκος Παπαδόπουλος : « Δεν έγινε καλό παιχνίδι. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η τακτική των δυο ομάδων. Η δικιά μου ομάδα ήταν πολύ καλά διαβασμένη στο αμυντικό της κομμάτι.
Δεν πήγαμε καθόλου καλά στην επίθεση. Δε βγάλαμε ενέργεια, που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, δε δημιουργήσαμε φάσεις για να σκοράρουμε. Αυτό για μένα είναι κάτι το φυσιολογικό και προέρχεται από την αποχή που έκαναν οι παίκτες. Μιλάω για 3 παίκτες που μας δίνουν ενέργεια στην επίθεση μας. Ο Εν Ντιαγιέ, ο Ντος Σάντος και ο Ουσμάν, που προπονήθηκαν προς το τέλος της εβδομάδας. Δυστυχώς οι αλλαγές δε μας δώσανε ενέργεια. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Παίζαμε με μια καλή ομάδα με παίκτες που έχουν ποιότητα. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει γίνει με τον Εν Ντιαγιέ, θα το συζητήσουμε και θα πάρουμε την απόφαση. Δε μπορεί κανένας να σταματάει την προσπάθεια που κάνουν όλοι με βλακείες».
*Σίνισα Γκόγκιτς: « Πιστεύω ότι ήταν ένα κλασσικό ντέρμπι Β` Εθνικής με πολύ πάθος . Δεν είχαν οι ομάδες την ποιότητα που θα ήθελαν στο σημερινό παιχνίδι, οι δυο προπονητές. Δεν κινδυνέψαμε πολλές φορές αλλά δεν κάναμε φάσεις. Η Καβάλα είχε ενέργεια με την είσοδο του Κούτεφ και είχε ένα πολύ καλό σουτ που θα μπορούσαμε να το είχαμε πληρώσει. Συνεχίζουμε υπάρχει δρόμος, είμαστε ευχαριστημένοι με το βαθμό. Πρέπει να σκεφτόμαστε το επόμενο ματς. Πρέπει να βρούμε λύσεις στο εύκολο γκολ, στα παιχνίδια που απομένουν. Καλή συνέχεια στην Καβάλα, δεν είναι εύκολο να μην κάνουν προπόνηση οι παίκτες και να περιμένεις πολλά από αυτούς σ` ένα παιχνίδι».
Τ. Π
 proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου