Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι των Δικεφάλων Χορός δίχως τέρματα στη βροχή

Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι των ΔικεφάλωνΗ καταρρακτώδης βροχή που μετέτρεψε σε “λίμνη” το ΟΑΚΑ δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα στους οπαδούς τους, κι έτσι οι Δικέφαλοι έμειναν στο “στεγνό” 0-0.
Η καλύτερη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Πετρόπουλος εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Ιτάντζ και έπιασε την κεφαλιά, η οποία όμως σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Ο ΠΑΟΚ είχε κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με τον Σαλπιγγίδη και τον Καμαρά, όμως
την καλύτερη φάση την έκανε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν το δυνατό σουτ του Λάζαρ έξω από την περιοχή ανάγκασε σε εντυπωσιακή απόκρουση τον Κωνσταντόπουλο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής Αρετόπουλος απέβαλε τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Γιώργο Δώνη, στο 60ό λεπτό, μετά από έντονη διαμαρτυρία του για μία φάση στη γραμμή του πλαγίου άουτ.
Πάντως, φαίνεται πως η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα για καμία από τις δύο ομάδες, καθώς η ΑΕΚ διατήρησε το αήττητο των τελευταίων αγωνιστικών, ενώ ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, τουλάχιστον μέχρι το αυριανό παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης στη Βέροια.
 news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου