Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΑΣ μοιράζει πόνο και λύσσα: Δεν έγινε κακοποίηση... ο ένας δεν αντιστάθηκε και δεν φέρει τραύματα...

-Ο τέταρτος που δεν αντιστάθηκε δεν τραυματίστηκε
-υπάρχει βίντεο που δείχνει έναν δράστη τραυματισμένο από τη συμπλοκή στο σημείο της σύλληψης (δείτε τη φώτο που είχαμε βάλει πριν μέρες)

Τα αποτελέσματα της έρευνας για τις συνθήκες τραυματισμού των τεσσάρων δραστών της διπλής ληστείας στο Βελβεντό ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία.


Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων Παναγιώτη Στάθη αυτόπτες μάρτυρες στον τόπο σύλληψης των τριών εκ των τεσσάρων δραστών στην οδό Τρύφωνας
στη Βέροια κατέθεσαν ότι υπήρξε σωματική πάλη, αντίσταση των δραστών, πτώση στο έδαφος και κύλισμα.


"Η ύπαρξη σωματικής πάλης αστυνομικών και ληστών στο σημείο ακινητοποίησης του οχήματος των δραστών, στην οδό Τρύφωνος στη Βέροια προκύπτει από μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που βρίσκονταν στο συγκεκριμένο τόπο και οι οποίοι ανάλογα με την οπτική γωνία που βρίσκονταν μιλούν για συμπλοκή σώμα με σώμα, αντίσταση των δραστών, πτώση στο έδαφος και κύλισμα", είπε ο κ. Στάθης, σύμφωνα με τον οποίο, αντίσταση κατά τη σύλληψή τους προέβαλαν τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες. Ο τέταρτος συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση και δεν έφερε κακώσεις.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας αναφέρθηκε και στην πρώτη εικόνα από τη σύλληψη των δραστών, όπου καθισμένοι στη στοά φαίνεται να αιμορραγεί το πρόσωπο του ενός. Μια εικόνα που έχουμε επισημάνει πριν μέρες και έθαψαν τα ΜΜΕ (για να συνεχιστεί το καραγκιοζιλίκι για "βασανισμούς") θολώνοντας το πρόσωπο του δράστη ώστε να μη φαίνεται ότι υπήρξε συμπλοκή και τραυματισμός τη στιγμή της σύλληψης... (μέχρι και ο ιστότοπος, tvlink.gr, που ανέβασε αρχικά το βίντεο, το κατέβασε μετά από λίγες ώρες και το ξανανέβασε με θολό το πρόσωπο του δράστη που αιμορραγούσε!! Δείτε το αρχικό βίντεο στο τέλος)

Επίσης ο κ. Στάθης επικαλέστηκε μαρτυρίες των αστυνομικών που εκτελούσαν καθήκοντα στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας σύμφωνα με τις οποίες κατά την ώρα προσαγωγής των τριών ήταν ήδη τραυματισμένοι από την πάλη που προηγήθηκε κατά την σύλληψή τους και την προσπάθεια απελευθέρωσης του όμηρου.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου