Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Επαναστάτες κοινοί εγκληματίες...


Ναι όπως ακριβώς το λέω ...ΚΟΙΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ....

Μιλώ για τα "παιδιά" που όντας μπούληδες (δείτε φωτογραφίες και βγάλτε συμπέρασμα) μπλέχτηκαν με τα "σίδερα" παριστάνοντας τους επαναστάτες που χρησιμοποιούν όμως κοινές εγκληματικές πρακτικές.

Προσπάθησαν να κλέψουν τράπεζα(τράπεζες;) προκειμένου να ενισχύσουν το ταμείο του "επαναστατικού" τους αγώνα και φυσικά να γεμίσουν και τα στομάχια τους όντας εκ πεποιθήσεως ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ και ΑΝΕΡΓΟΙ-ΑΕΡΓΟΙ..... Η δικαιολογία του ότι οι τράπεζες φταίνε για τα πάντα είναι σε κάθε αποστροφή του λόγου τους θέλοντας έτσι να πείσουν τους εαυτούς τους ότι δεν κάνουν και τίποτα κακό.

Το όλο πλάνο και τα χαρακτηριστικά τους λίγο πολύ γνωστά, απο ότι έχουμε δει μέχρι τώρα.

Παιδιά εξαιρετικά ευκατάστατων οικογενειών στην πλειοψηφία τους, τα είχαν όλα μέχρι τώρα και στράφηκαν ενάντια στο ίδιο το σύστημα που τους ΕΞΕΘΡΕΨΕ,αφού αυτό δεν στάθηκε ικανό να τους μάθει το ΛΟΓΙΚΟ, το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ...ότι δηλαδή τα όρια της ελευθερία μας είναι πεπερασμένα (εκ των πραγμάτων) γιατί δεν είμαστε μόνοι στον ΠΛΑΝΗΤΗ,γιατί υπάρχει και η περιουσία του γείτονα, του συμπολίτη, του φίλου και του κράτους (το οποίο βέβαια αυτοί δεν αποδέχονται).

Μυαλά καμένα, ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, που δεν δέχονται την αντίθετη με αυτούς άποψη, μη σεβόμενοι την ζωή και την περιουσία κανενός.

Μόνιμη δικαιολογία και επωδός η υπέρτατη αρχή της ΑΝΑΡΧΙΑΣ την οποία χωρίς να το καταλαβαίνουν εξομoιώνουν με τη στάση τους με το ΦΑΣΙΣΜΟ.

Διαστροφή στον υπέρτατο βαθμό....Κλαίνε για τις φάπες που μαζέψαν(τόσο αυτοί όσο και οι συγγενείς τους) κατά την διάρκεια τις σύλληψής τους αλλά απο την άλλη δικαιολογούν τη ΒΙΑ για τους δικούς τους σκοπούς;

Οι δικές τους μολότωφ είναι καλές, οι φάπες που τρώνε είναι κακές.

Έχουν δικαιώματα όταν συλληφθούν αλλά οι αδικοχαμένοι της MARFIN ήταν "πιόνια" του συστήματος και έπρεπε να "πληρώσουν"!!!!

Και τα δικαιώματα των πολιτών;

Το δικαίωμα μας να ζούμε σε μια κοινωνία χωρίς τις ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ τους πορείες που δημιουργούν μπάχαλο, χωρίς τις καταστροφές που προκαλούν για να χτυπήσουν το "σύστημα", χωρίς να καίνε υπαλλήλους ,"απεργοσπάστες", δεν μετρά για αυτούς...

Τώρα όμως που βρέθηκαν ΚΑΝΟΝΙΚΑ αντιμέτωποι με το νόμο, έχοντας διαπράξει ΚΟΙΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ πως θα δικαιολογηθούν;

Το κράτος (ΜΕ ΟΣΑ ΚΑΚΑ ΕΧΕΙ), τους φέρθηκε γενναιόδωρα αφού όλοι τους σχεδόν , επανειλημμένα, συνελήφθησαν για διάφορους λόγους και ΜΕΤΑ, αφέθηκαν ελεύθεροι χρησιμοποιώντας διάφορα δικονομικά τερτίπια, τα οποία αφού τους ωφελούσαν τα αποδέχτηκαν (δεν πειράζει που ήταν νόμοι ενός κράτους που οι ίδιοι δεν αποδέχονται, αρκεί που τους εξυπηρετούσαν).

Δεν αναγνωρίζουν την εξουσία σε κάποιον να επιβάλλει την ΕΝΝΟΜΗ τάξη αλλά αναγνωρίζουν στον εαυτό τους το δικαίωμα να σπάνε , να καίνε και να ληστεύουν χάρην των ΒΛΑΚΩΔΩΝ θεωριών τους....

Λοιπόν τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσουν και θα πρέπει να πληρώσουν ΑΚΡΙΒΑ...έτσι ώστε η κοινωνία μας να μη ξαναγίνει έρμαιο των παιχνιδιών γόννων ΚΗΦΙΣΙΩΤΙΚΩΝ οικογενειών. Έτσι ώστε εμείς τα επαρχιωτόπουλα να μπορέσουμε επιπτέλους να διεκδικήσουμε τον "ήλιο μας" σε αυτή την ταλαίπωρη χώρα που ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ταλανίζεται απο τις ανησυχίες κατοίκων της ΚΗΦΙΣΙΑΣ και άλλων προνομιούχων προαστίων, μιας πρωτεύουσας κράτους που χρόνια τώρα δεν καταλαβαίνει την υπόλοιπη χώρα...



http://naturesportslife.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html
http://taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου