Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Νέες προκλητικές τουρκικές δηλώσεις για ιμάμηδες

f97be48414a64ff923534d42973096b1 LΝέες προκλητικές δηλώσεις και απειλές από τον γνωστό στο Τουρκικό Προξενείο της Θράκης, Τζεγκίζ Ομέρ, εξαιτίας του νόμου για τους ιμάμηδες που υπερψηφίστηκε πρόσφατα από την ελληνική Βουλή…
Η εφημερίδα «Μιλλέτ» δημοσίευσε τις δηλώσεις του πριν από λίγες ημέρες .
Διαβάστε τι γράφει κάτω από τον τίτλο: «Η οργή των μουσουλμάνων της Θράκης για τον νόμο – Θα τιμωρήσουμε τα κόμματα που τον ψήφισαν!
To κείμενο:
«Η έγκριση του νόμου από το κοινοβούλιο προκάλεσε μεγάλη οργή στην Τουρκική Μειονότητα
Δυτικής Θράκης. Όπου και αν πήγαμε, αντιμετωπίσαμε την μεγάλη αντίδραση του κόσμου μας ενάντια σε αυτόν τον καταραμένο νόμο. Παρατηρήσαμε πως με ξεκάθαρη γλώσσα, μας εξέφρασαν πως ο επιβαλλόμενος νόμος, ποτέ δεν πρόκειται να γίνει δεκτός και σίγουρα δεν θα μπορέσει να εφαρμοστεί.
Ένα άλλο στοιχείο που φάνηκε ως οριστικό… είναι πως ποτέ δεν θα συγχωρήσουν τα κόμματα που επανέφεραν αυτόν τον νόμο στη Βουλή. Ο λαός μας είναι αποφασισμένος στις πρώτες εκλογές που θα γίνουν να τιμωρήσει την Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και τους ΑΝ.ΕΛ. Το κύρος αυτών των κομμάτων εντός της μειονότητας εκμηδενίστηκε πλήρως. Ο χώρος των ΑΝ.ΕΛ. ούτως ή άλλως ήταν σαφής, αλλά από τώρα και μετά θα χάσει και αυτόν.
Σύμφωνα με τους ρατσιστές-φασίστες, αντιμειονοτικούς, κι εχθρούς των Τούρκων και του Ισλάμ βουλευτές της Χρυσής Αυγής, της ΝΔ του Σαμαρά και του ΠΑΣΟΚ, στο ελληνικό κοινοβούλιο δεν υπάρχουν έλληνες πολίτες Τούρκοι βουλευτές που εκπροσωπούνε την Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης… Με αυτή την λογική λοιπόν λέμε: Όσο Τούρκοι είναι ο Πατριάρχης και οι Ρωμιοί στην Πόλη, τόσο Έλληνες είναι και οι Τούρκοι στην Δυτική Θράκη». (Τουρκικά Νέα, newsbomb)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου