Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Μαθητές ζητούν μεταχειρισμένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές


Μαθητές ζητούν μεταχειρισμένους  ηλεκτρονικούς υπολογιστέςΈκκληση σε επιχειρήσεις, ιδιώτες, συλλόγους ή φορείς του τόπου μας, απευθύνουν με επιστολή τους οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου της Καλύμνου, προκειμένου να μπορέσουν να προμηθευτούν ηλεκτρονικούς υπολογιστές που δεν έχουν.

Στην επιστολή τους προς τη «Ρ» σημειώνουν συγκεκριμένα:

«Αγαπητοί κύριοι - ες
Είμαστε οι μαθητές της ΣΤ του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλύμνου. Ονομάζομαι Σαββίνα και σαν
εκπρόσωπος της τάξης μου θέλω να ξεκινήσω το γράμμα μου λέγοντάς σας ότι εμείς σαν τάξη εφαρμόζουμε αρκετά προγράμματα και ασχολούμαστε με ζήλο με το εξωσχολικό βιβλίο.

Δεν φτάνουν όμως μόνο τα βιβλία για τις γνώσεις μας. Χρειαζόμαστε και κάτι παραπάνω. Ζητάμε πληροφορίες, στοιχεία, διψάμε για να γνωρίζουμε καινούργια πράγματα. Μέσω των βιβλίων μπορούμε να βρούμε τα πάντα, μας παίρνει όμως πολύ χρόνο. Τώρα στο διαδίκτυο μπορούμε να βρούμε ό,τι μας κινεί το ενδιαφέρον μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το σχολείο μας αδυνατεί να μας αγοράσει υπολογιστές, γι αυτό σας παρακαλούμε αν υπάρχει κανένας παλιός υπολογιστής, που βέβαια δεν χρειάζεστε, να μας τον χαρίζατε. Ένας παλιός υπολογιστής μπορεί να γίνει για εμάς το μέσο για να μπορέσουμε να επικοινωνούμε με άλλα παιδιά, άλλους ανθρώπους, να ανταλλάσσουμε απόψεις, να μαθαίνουμε νέα πράγματα και να μαθαίνουν από εμάς. Μπορούμε μέσω Skype να επικοινωνούμε και με παιδιά του εξωτερικού.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση οι μαθητές της ΣΤ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλύμνου».
rodiaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου