Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Σαμαράς: Εφιαλτικές διαστάσεις η ανεργία – Τη Δευτέρα νέα σύσκεψη των τριών


image

Η αντιμετώπιση της ανεργίας, η οποία όπως είπε έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης, ανέφερε ο πρωθυπουργός στη σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε το πρωί. Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, καθώς η μέχρι σήμερα πολιτική απέδωσε στο να εξασφαλιστεί η παραμονή της χώρας στο ευρώ και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις βιώσιμης ανάπτυξης, πλέον η ανεργία και η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής είναι το επόμενο στοίχημα. Ο κ. Σαμαράς έδωσε
επίσης ιδιαίτερη βαρύτητα στη διαχείριση των κονδυλίων, σημειώνοντας ότι «τα χρήματα πρέπει να πάνε εκεί που θα πιάσουν τόπο, να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της οικονομίας και στην αντιμετώπιση της ανεργίας και να μην υπάρξει κατακερματισμός σε μικρά έργα».
Τη Δευτέρα νέα συνάντηση των τριών αρχηγών
Στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας προγραμματίστηκε η επόμενη συνάντηση των κυρίων Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη, όπου αναμένεται να τεθούν όλα τα ανοιχτά θέματα, όπως οι αγροτικές κινητοποιήσεις και η φορολογία των ακινήτων. Δεν αποκλείεται, όπως αναφέρει ο σημερινός Τύπος, να υπάρξει και ζήτημα αλλαγών στο κυβερνητικό επιτελείο, με κάποιον «μίνι» ανασχηματισμό.
 athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου