Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Τα χτύπησαν τα παιδιά. Του Μπετόβλακα

 
--αστυνομικός: καλή σας ημέρα αγαπητοί κύριοι τρομοκράτες. 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διάπραξη ένοπλης ληστείας, απαγωγής και ομηρείας καθώς και οι τρομοκρατικές ενέργειες είναι παράνομες πράξεις και ως εκ τούτου θα σας παρακαλούσαμε θερμά να μας παραδώσετε τον οπλισμό σας και να μας επιτρέψετε να προβούμε στην σύλληψη σας, εάν αυτό βέβαια δεν σας ενοχλεί και προσβάλει εσάς και τους συντρόφους σας...

---τρομοκράτες : Ουστ από εδώ.

---αστυνομικός: σε αυτή την περίπτωση αγαπητοί κύριοι τρομοκράτες και πριν αποχωρήσουμε θα θέλαμε να σας δηλώσουμε την αντίθεση μας στα επιχειρήματα σας και να σας ζητήσουμε συγνώμη για την ενόχληση.Και πάλι καλή σας ημέρα
αγαπητά μας παιδιά.

Οι δημοκράτες οπαδοί του Στάλιν και σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσαν ανακοίνωση για τα γεγονότα της Κοζάνης. 

Δεν κατάλαβαν τίποτα για την χρήση Καλάσνικωφ, για τον κίνδυνο που έθεσαν οι σύντροφοι τρομοκράτες τ ην ζωή των περαστικών , των πελατών και των υπαλλήλων στις τράπεζες. 

Δεν κατάλαβαν τίποτα για το κίνδυνο έθεσαν οι σύντροφοι τρομοκράτες την ζωή των αστυνομικών, των περαστικών και του οδοντίατρου που πήραν όμηρο. 

Το μόνο που κατάλαβαν οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι χρησιμοποιήθηκε υπερβολική βία στην σύλληψη των συντρόφων τρομοκρατών. 

 Για τους συντρόφους και τις συντρόφισσες του ΣΥΡΙΖΑ, οι σύντροφοι τρομοκράτες θα έπρεπε να είχαν αντιμετωπιστεί όπως περιγράφεται στον παραπάνω διάλογο μεταξύ αστυνομικών και τρομοκρατών.

Οι ίδιοι άνθρωποι που προχθές μας έλεγαν ότι στην Σμύρνη έγινε απλά συνωστισμός, που εχθές μας έλεγαν ότι πρέπει να φορολογηθούν οι Χριστιανοί, σήμερα προσπαθούν να υπερασπιστούν τους τρομοκράτες των Βορείων Προαστίων. 

Οι ίδιοι άνθρωποι που προσκυνούσαν τον Στάλιν και δεν έβλεπαν τα έργα της ΣΤΑΖΙ και της KGB σήμερα τους ενοχλεί η αστυνομική βία στην σύλληψη των τρομοκρατών από τα Βόρεια Προάστια. 

Τους ενοχλεί που το φτωχόπαιδο από την επαρχία, ο γιος του έντιμου αγρότη, ο γιος του τίμιου μεροκαματιάρη έγινε με το σπαθί του Αστυνομικός μέσω πανελληνίων εξετάσεων και συνέλαβε τον τρομοκράτη γιο του Βουλευτή, τον γιο του φραγκάτου κουλτουριάρη από το Ψυχικό επειδή το καλό αυτό παιδί αποφάσισε να το παίξει επαναστάτης ανατινάζοντας το παλληκάρι που δούλευε security στο mall ή ταξιτζής στην Πάρο. 




http://www.loutrakiblog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου