Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Συνταξιουχοι ΟΓΑ δεν ελαβαν συνταξη ενω απογραφηκαν οδηγιες



ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΓΑΗ Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι η απογραφη των συνταξιούχων του ,έληξε στις 31-12-2012. Όπως είχε αναγγελθεί, οι συνταξιουχοι του ΟΓΑ που δεν απογραφηκαν έως την ανωτέρω ημερομηνία, δεν ελαβαν την συνταξη του μήνα Φεβρουαριου 2013.
Διαπιστώθηκε ομως οτι συνταξιουχοι του ΟΓΑ δεν ελαβαν την σύνταξη μηνός Φεβρουαρίου μολονότι είχαν προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες έγκαιρα και εμπρόθεσμα, επειδή δεν ανακοινώθηκε στον ΟΓΑ η απογραφη τους από τα πιστωτικά ιδρύματα στα οποία καταγράφηκαν.
- Ο ΟΓΑ δε φέρει ευθύνη για τη μη καταβολή συντάξεων του μηνός Φεβρουαρίου 2013. Η σύνταξη
καταβλήθηκε κανονικά σε όσους συνταξιούχους ανακοινώθηκε η καταγραφή τους ,από τον φορέα στον οποίο καταγράφηκαν.
-Όσοι καταγράφηκαν αλλά δεν πληρώθηκαν τη σύνταξή τους, θα πρέπει να καταγραφούν άμεσα, στον ανταποκριτή του ΟΓΑ του τόπου κατοικίας τους,
προσκομίζοντας την ταυτότητά τους και έγγραφο με τον Αριθμό Μητρώου τους.
Με την ευκαιρία αυτή ,ενημερώνουμε ότι ,όσοι συνταξιούχοι δεν έχουν καταγραφεί έως σήμερα θα πρέπει να καταγραφούν άμεσα στον ανταποκριτή του ΟΓΑ του τόπου κατοικίας τους, προσκομίζοντας όλα τα δικαιολογητικά που αναγράφονται στην ενημερωτική επιστολή που τους έχει σταλεί. Σε περίπτωση που είτε την έχουν απολέσει είτε δεν την έχουν λάβει, μπορούν να ενημερωθούν σχετικά από τον Ανταποκριτή του ΟΓΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου