Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Διορθωτική απόφαση για τις περιοχές μετάθεσης


Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ έχει εκφράσει την έντονη διαφωνία του με την αλλαγή των ορίων των μεταθετικών περιοχών. Επανερχόμαστε στο θέμα με αφορμή με την Y.A. 10967/Δ2/25.01.2013 η οποία ανατρέποντας την προηγούμενη, την Υ.Α. 4728/Δ2/14-1-13, δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς που είναι προσωρινά τοποθετημένοι στους Δήμους Σαλαμίνας και Αμπελακίων να κάνουν δήλωση τοποθέτησης στην Α΄περιοχή Πειραιά, όπως και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Μαγνησίας και προσωρινά τοποθετημένοι στο Τρίκερι, να επιλέξουν
την ένταξή τους είτε στην Α΄ είτε στη Β΄ περιοχή με το επιχείρημα της ιδιαιτερότητας του συγκεκριμένου Σχολείου!
Οι ρυθμίσεις αυτές είναι απαράδεκτες και αδικούν κατάφωρα δεκάδες εκπαιδευτικούς. Η φωτογραφική-ρουσφετολογική αυτή απόφαση καταστρατηγεί τη σειρά κατάταξης και τοποθέτησης των εκπαιδευτικών με βάση τα μόριά τους.
Ζητάμε την ανάκληση της Υ.Α. και την ισότιμη μεταχείριση των εκπαιδευτικών με βάση τα μόριά τους και όχι επιλεκτικά με το πού προσωρινά τοποθετήθηκαν.
Ζητάμε επίσης την επανεξέταση συνολικά του θέματος των περιοχών μετάθεσης ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα που δημιουργούνται. Να γίνουν σεβαστές οι προτάσεις των ΕΛΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου