Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Πρωτοφανής η επίθεση στις Σκουριές Χαλκιδικής

Skouries katastrofes-2-NAI
Η κατάσταση ξεφεύγει από μια διαμαρτυρία για την επένδυση
Σκηνές τρόμου στις εγκαταστάσεις της Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική: Ομάδα περίπου 50 ατόμων έκανε έφοδο με μολότοφ και καραμπίνες στο εργοτάξιο.

Skouries katastrofes-3-NAI
Εμπρηστική επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ελληνικός Χρυσός, στις Σκουριές Χαλκιδικής, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.
Skouries katastrofes-4-NAI
Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 50 άτομα, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, παραβιάζοντας την πύλη του εργοταξίου, έκαναν έφοδο, με καραμπίνες και μολότοφ, στις εγκαταστάσεις της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές και έκαψαν τα πάντα, μηχανήματα, κοντέινερς, οχήματα και γεννήτριες.
Skouries katastrofes-5-NAIΌπως καταγγέλλουν οι δύο φύλακες που βρίσκονταν στο εργοτάξιο, οι άγνωστοι τους έδεσαν και τους περιέλουσαν με βενζίνη απειλώντας ότι θα τους κάψουν.
Skouries katastrofes-6-NAI
Κατά τη διαφυγή τους έκοψαν δέντρα, για να καθυστερήσουν την Πυροσβεστική, ενώ από την επίθεση τραυματίστηκε ένας φύλακας, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.
Η αστυνομία κάνει λόγο για συντονισμένο χτύπημα, που διήρκεσε μόλις 15 λεπτά, ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει 27 προσαγωγές.
(αποκλειστικές φωτογραφίες της voria.gr)…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου