Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Με τον αέρα του νικητή ο Αναστασιάδης

                                            

Με αέρα νικητή εισήλθε γύρω στις 7 το βράδυ στα γραφεία του ΔΗΣΥ στην Πινδάρου ο Νίκος Αναστασιάδης.  Εκατοντάδες κόσμου είχε μαζευτεί από νωρίς έξω από τα κτήρια, και επεφύλαξε θερμότατη και πανηγυρική υποδοχή στον κ. Αναστασιάδη, ειδικά και μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των exit polls.
Νωρίτερα, ο Εκπρόσωπος τύπου του επιτελείου αναστασιάδη, Τάσος Μητσόπουλος δήλωνε
συγκρατημένα αισιόδοξος. «Θα πρέπει πρώτα από όλα να αναμένουμε την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και να δούμε πώς προχωράει η βραδιά», δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου, Τάσος Μητσόπουλος.
«Από τις ενδείξεις που υπάρχουν από τις δημοσκοπήσεις εξόδου φαίνεται σαφέστατα και ξεκάθαρα ότι ο κυπριακός λαός έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα και να κάνει μια καινούργια αρχή. Αυτό είναι το μήνυμα το οποίο νομίζω προκύπτει από την ανάλυση των πρώτων αποτελεσμάτων», ανέφερε ο κ. Μητσόπουλος
Ερωτηθείς αν τα αποτελέσματα καταδεικνύουν εκλογές ενός γύρου είπε πως αυτό δεν θα το πει ο ίδιος αλλά τα αποτελέσματα.
Πανηγυρικό το κλίμα και στη Δημοσθένη Σεβέρη, όπου βρίσκεται το επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη. Στο άκουσμα των αποτελεσμάτων, άρχισαν οι πανηγυρισμοί από τον κόσμο που έσπευσε εκεί απ’ όλες τις πόλεις της Κύπρου.
Η αστυνομία προχώρησε ήδη στο κλείσιμο των δύο λωρίδων κυκλοφορίας μπροστά από το επιτελείο.
Το αδιαχώρητο και στην Πινδάρου.  Στο άκουσμα των αποτελεσμάτων των exit polls, ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και ζητωκραυγές.

Την ίδια ώρα, στο ΔΗΚΟ επικρατεί σκεπτικισμός για τα ποσοστά συσπείρωσης που φαίνεται να συγκέντρωσε  το κόμμα.  Σε ανακοίνωσε που εξέδωσε μετά τις 7:30 το βράδυ το Δημοκρατικό κόμμα, καθίσταται σαφές πως θα ακολουθηθούν πρωτοβουλίες για όσα στελέχη του κόμματος δεν ακολούθησαν τη γραμμή της ηγεσίας στις Προεδρικές εκλογές.
Επισημαίνεται πως στα γραφεία του ΔΗΚΟ δεν έχει φανεί καθόλου από το πρωί ο Νικόλας Παπαδόπουλος.
Επίκειται ραντεβού Αναστασιάδη – Καρογιάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου