Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ολα... μηδέν για την Εθνική στο φιλικό με Ελβετία

Ολα... μηδέν για την Εθνική στο φιλικό με Ελβετία
Αν το φιλικό με την Ελβετία ήταν πρόβα τζενεράλε εν όψει του επίσημου αγώνα με τη Βοσνία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ο Φερνάντο Σάντος δεν έχει ιδιαίτερο λόγο να είναι ικανοποιημένος. Η Εθνική αντιμετώπισε το ματς ως... αγγαρεία και η ισοπαλία 0-0 με την ομάδα του Οτμαρ Χίτσφελντ αποτυπώνει εύγλωττα την εικόνα του αγώνα που, ούτε φάσεις είχε, ούτε ρυθμό. Στην πιο ενδιαφέρουσα στιγμή του παιχνιδιού, η Ελβετία σκόραρε με τον Τζουρού (34'), αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για επιθετικό φάουλ στον Τοροσίδη. 
Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο μέσος του ΠΑΟΚ, Κώστας Κατσουράνης, βραβεύτηκε ως ο
τέταρτος διεθνής ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Εθνικής που φτάνει τις 100 συμμετοχές. Ντεμπούτο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έκανε ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού, Κώστας Μανωλάς, όπως είχε προαναγγείλει ο Φερνάντο Σάντος.  
Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Κατσουράνης (87’ Μαυρίας), Καραγκούνης (57’ Ταχτσίδης), Μανιάτης (45’ Τζιόλης), Χολέμπας (57’ Φορτούνης), Μήτρογλου (71’ Αθανασιάδης), Σαλπιγγίδης (71’ Κονέ)

Ελβετία: Ζόμερ, Λιχτστάινερ (30’ Μοργκανέλα), Φον Μπέργκεν (74’ Φερνάντες), Τζουρού (45’ Στόκερ), Ροντρίγκεζ, Μεχμέντι, Μπεχράμι (45’ Ινκλέρ), Σβέγκλερ, Μπαρνέτα, Γκαβράνοβιτς (69’ Σεφέροβιτς), Τσάκα
egnatiapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου