Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Όταν τα ορφανά του Τσαουσέσκου προανήγγελαν λιντσάρισμα και φυλακίσεις επενδυτών


Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η Συγγρού κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του Δ.ΣΤρατούλη για τις επενδύσεις και τον νέο νόμο του υπουργείου Ανάπτυξης.

«Στην αγωνιώδη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για την προσέλκυση επενδύσεων εντάσσεται και η σημερινή δήλωση του βουλευτή Στρατούλη, ότι αυτοί που θα έρθουν να επενδύσουν στην Ελλάδα είναι “διεθνή λαμόγια και κατσαπλιάδες”» ανέφερε σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

«Τέτοια έλεγε και ο κ. Τσίπρας στους ξένους στα διάφορα ταξίδια του;» αναρωτήθηκε η ΝΔ και συνέχισε: 

«Τελικά, μπροστά στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ που περιλαμβάνει επίσης φυλακίσεις, λιντσάρισμα επενδυτών και πρακτικές, όπως των στελεχών του στη Χαλκιδική, τα απολυταρχικά καθεστώτα του υπαρκτού σοσιαλισμού θα φαντάζουν παράδεισος μπροστά στην ιδεολογία της παρέας του κ. Τσίπρα».

Νωρίτερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για τον νέο επενδυτικό νόμο που προωθεί το υπουργείο Ανάπτυξης.

«Όταν μιλάμε για ξένες επενδύσεις που πρέπει να γίνουν δεν νομίζω ότι πρέπει να μιλάμε με τους όρους του νομοσχεδίου που παρουσίασε χθες η κυβέρνηση που είναι ''μπείτε αλέστε και αλεστικά μη δίνετε''. Δηλαδή με κατάργηση κάθε προστασίας του περιβάλλοντος, κάθε εργασιακού δικαιώματος, κάθε φορολογικού νόμου προκειμένου να έρθουν επενδυτές. Αυτοί δεν θα είναι επενδυτές θα είναι ''διεθνή λαμόγια'' και ''διεθνείς κατσαπλιάδες''. Αυτό θα είναι αυτοί που θα έρθουν να επενδύσουν με αυτούς τους όρους» είπε στο ραδιόφωνο του Alpha ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Και με αυτή την έννοια να έχετε υπόψιν σας ότι θα γίνει πολύ μεγάλη σύγκρουση για το πολυνομοσχέδιο για γρήγορες επενδύσεις που έφερε ο κ. Χατζηδάκης. Σύγκρουση μέσα στο κοινοβούλιο και από τον ελληνικό λαό στους δρόμους όχι μόνο γι’ αυτό το θέμα αλλά για τις πολιτικές του μνημονίου» υπογράμμισε ο Δημήτρης Στρατούλης.

http://dexiextrem.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου