Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Για δέσιμο: Καταγγέλλουν ακόμα και τον ...εαυτό τους.!

Η δικηγόρος η οποία έχει προκαλέσει τις περισσότερες από αυτές τις αναβολές "κατά παράβαση κάθε νομικής πρόνοιας" είναι η κ.Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με τα "Νέα":



Έχουν γίνει έξι αναβολές από την πλευρά της συνηγόρου και του κατηγορουμένου.

Η έφεση διεκόπη πάνω από έξι φορές επειδή η κυρία Κωνσταντοπούλου έπρεπε να παρουσιαστεί σε άλλες δίκες, δύο φορές λόγω αιτήσεων εξαίρεσης και μία επειδή ασθένησε.

Παράλληλα, μέσα στο διάστημα αυτό η κυρία Κωνσταντοπούλου υπέβαλε επιπλέον ενστάσεις πλαστότητας πρακτικών, μη νόμιμης σύνθεσης του δικαστηρίου και ακυρότητας διαδικασίας, αιτήματα φωνοληψίας για τα πρακτικά αλλά και ιατρικών εξετάσεων.

Επίσης, κατέθεσε έξι προσφυγές επειδή δεν της δόθηκε ή της αφαιρέθηκε ο λόγος, τα οποία, όμως, όλα απορρίφθηκαν.



Δύο μέτρα και δύο σταθμά ο ΣΥΡΙΖΑ για τους δικηγόρους - πολιτικούς...


Μόλις πριν μια εβδομάδα (2/2/2013) ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση  καυτηρίαζε την επιλογή του δικηγόρου- σύμβουλου του πρωθυπουργού Φ. Κρανιδιώτη που έχει αναλάβει την νομική εκπροσώπηση του Μελισσανίδη :


[ Ασφαλώς και είναι σε γνώση του κ. Σαμαρά ότι ο προσωπικός φίλος του και συνεργάτης του, κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι ταυτόχρονα και δικηγόρος του κ. Μελισσανίδη ο οποίος κατηγορείται από τους συντάκτες του περιοδικού UNFOLLOW για απειλητικά τηλεφωνήματα με σκοπό τη φίμωση της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας. 

Έως εδώ τα πράγματα είναι γνωστά. Η υπόθεση όμως φαίνεται πως έχει και συνέχεια.

Μήπως μπορεί ο Πρωθυπουργός να απαντήσει στα εύλογα ερωτήματα που γεννιούνται από τη διεκδίκηση του προς ιδιωτικοποίηση κερδοφόρου οργανισμού ΟΠΑΠ από εταιρεία συμφερόντων του κ. Μελισσανίδη και αν είναι νόμιμη και ηθική η διπλή ιδιότητα του κ. Φ. Κρανιδιώτη ως συμβούλου του πρωθυπουργού και ταυτοχρόνως δικηγόρου του κ. Μελισσανίδη;]
 


 Και έρχεται σήμερα στην δημοσιότητα διαμαρτυρία φεμινιστικών συλλόγων εναντίον της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου που είναι δικηγόρος κατηγορούμενου για βιασμό...

 [Σε πρόσφατη ανακοίνωση της Φεμινιστικής οργάνωσης επισημαίνεται: «Ρωτάμε τον ΣΥΡΙΖΑ αν εγκρίνει την ανάμειξη της βουλεύτριάς του στο συγκεκριμένο θέμα, ως συνηγόρου του βιαστή, η οποία μάλιστα προσπαθεί με στρεψοδικία, αρνησιδικία, κωλυσιεργία να μην καταδικαστεί ο βιαστής, ώστε ως αποτέλεσμα να κουραστούν τα θύματα να ταξιδεύουν από τις μακρινές τους χώρες».]

ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΓΓΑ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...


 


http://kolotoubes.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου