Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Στα ίχνη της νέας γενιάς των "Πυρήνων" η αντιτρομοκρατική Νέες συλλήψεις ετοιμάζει η Αστυνομία

Στα ίχνη της νέας γενιάς των  Νέες συλλήψεις μελών της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» είναι έτοιμη να κάνει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Αυτό προκύπτει από δύο ακόμα εντάλματα που αναμένονται να εκδοθούν τις αμέσως επόμενες μέρες από τον Εφέτη Ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση των Πυρήνων .
Σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της Αστυνομίας ενδέχεται στους δύο σε βάρος των οποίων θα εκδοθούν τα εντάλματα να είναι και μία από τις νεαρές κοπέλες που εμφανιζόταν στο διαμέρισμα στα Τουρκοβούνια.
Το σίγουρο με την νέα ομάδα των Πυρήνων που εμφανίστηκε επίσημα πλέον από την 1 Φεβρουαρίου, μέρα που συνελήφθησαν αμέσως μετά την διπλή ένοπλη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης είναι ότι η ομάδα αυτή θεωρητικά τουλάχιστον δεν έγινε αποδεκτή από τα μεγαλύτερα μέλη της οργάνωσης τα περισσότερα των οποίων βρίσκονται στη φυλακή .
Στην ουσία μιλάμε για τους «μικρούς» της οργάνωσης μια που οι διωκτικές αρχές τους θεωρούν
κομμάτι της ίδιας οργάνωσης .
Χτες το βράδυ η Αντιτρομοκρατική, έπειτα από απόφαση του αρχηγού της Αστυνομίας, έδωσε στη δημοσιότητα κωδικοποιημένες φράσεις που θα χρησιμοποιούσαν τα νεαρά άτομα για τις μεταξύ τους συνεννοήσεις.
Επιπλέον άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι τη γιάφκα στα Τουρκοβούνια ενοικίασε ο Δημήτρης Πολίτης με πλαστή ταυτότητα, ενώ γείτονες μιλούν για τον ίδιο με τα καλύτερα λόγια.
Στο ίδιο σπίτι γείτονες αναφέρουν ότι στο σπίτι μπαινόβγαιναν δύο νεαρές κοπέλες καθώς και ένα ακόμα νεαρό άτομο .
Το στοιχείο που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους αστυνομικούς είναι ότι βρέθηκαν καταγεγραμμένα στοιχεία για την κατασκευή και αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού του οποίου η συνδεσμολογία είναι σχεδόν ίδια με εκείνη άλλης οργάνωσης που βρέθηκε πριν από καιρό από την αστυνομία χωρίς να εκραγεί.
Πρόκειται για την οργάνωση Λαϊκή Θέληση που είχε αναλάβει τότε την ευθύνη .
Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας στάλθηκαν επίσης και τα πέντε USB που βρέθηκαν μέσα στο διαμέρισμα στα Τουρκοβούνια χωρίς μέχρι στιγμής η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία να μιλήσει για το συγκεκριμένο περιεχόμενο .
news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου