Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Βρε Σοφάκι, η περίπτωση να μην υπάρχει κάν στίγμα ...σου πέρασε ποτέ απ' το μυαλό;





ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ(ΕΚ)

Η κυρία Σακοράφα είπε: «Έχω χάσει λίγο την μπάλα. Αυτή είναι η πολιτική μου εξομολόγηση».

Αυτό δεν είναι τίποτα. Ο Αλέξης έχει χάσει και το γήπεδο…

Έχει βρει όμως την υδρόγειο και σχεδιάζει τα νέα του ταξίδια σε Κίνα, Ρωσία, Ινδίες, για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, αν υπάρχουν Ινδιάνοι που ενδιαφέρονται για τα πολιτικά του «καθρεφτάκια» και σε άλλες χώρες της υφηλίου. 



Η κυρία Σακοράφα είναι όμως γνήσια απόγονος των Μάγιας, που προφήτευσαν ενδεχομένως λίγο πρόωρα, το τέλος του κόσμου:

«Γύρω μας διαλύεται το σύμπαν. Κυριολεκτώ, χωρίς καμία υπερβολή, διαλύεται το σύμπαν. Οι δε μήνες που έρχονται θα είναι οι σκληρότεροι μήνες που έχουμε ζήσει εδώ και 40 χρόνια».

Τα καλύτερα όμως τα είπε στη συνέχεια:

«Θαρρώ ότι σε αυτή τη δραματική συγκυρία ο λαός μας έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις από εμάς και θεωρώ διαφορετικές απαιτήσεις από αυτό που κάνουμε. Πρώτα από όλα σε επίπεδο ηγετικών στελεχών και κόμματος…Εμείς λοιπόν θεωρώ ότι όχι απλώς δεν κάνουμε όσα πρέπει για να εδραιώσουμε την αξιοπιστία μας, αλλά πολλές φορές κάνουμε πράγματα που μας καθιστούν αναξιόπιστους. Αναξιόπιστους με την έννοια τόσο της πολιτικής ασυνέχειας του λόγου μας, όσο και της πολιτικής ασυνέπειας στις πράξεις μας».

Αναξιόπιστο το κόμμα, ο λαοπρόβλητος ηγέτης Αλέξης, τα δοκιμασμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ(ΕΚ);

(μυστική συνταγή, γνήσια υλικά, ακαταμάχητη γεύση).

Το κόμμα έχει γραμμή, όργανα, στόχους, επικοινωνιακές τακτικές για να συνομιλεί με τις μάζες: τα Ίμια λέγονται Καρντάκ, το Σκοπιανό είναι έθνος, η μεταναστευτική πολιτική πρέπει να είναι ανοικτή, μέχρι να μην ακούγονται ελληνικά στο κέντρο της Αθήνας παρά μόνο στο Κοινοβούλιο, το νόμισμα μας είναι η δραχμή, το Μνημόνιο θα σκιστεί, οι Ευρωπαίοι (κυρίως οι Εσκιμώοι) τρέμουν τον Αλέξη κτλ.

Πρόκειται για φραξιονιστική αντίδραση της πασοκογενούς συντρόφισσας-βουλευτού, η οποία δεν αντιλαμβάνεται τον καίριο ρόλο του ηγέτη στην καθοδήγηση και διαπαιδαγώγηση του λαού, την καίρια παρέμβαση του στην παραγωγική διαδικασία του καπιταλιστικού γίγνεσθαι, με αποτέλεσμα να υιοθετεί ακραίες αντιδραστικές απόψεις.

Ιδού η απόδειξη: 

«Πολύ επιγραμματικά αναφέρω : όχι σε αυτές καθαυτές ίσως τις συναντήσεις κορυφής που επιχειρεί ο σύντροφος Πρόεδρος, αλλά κυρίως στα πολιτικά συμπεράσματα που βγαίνουν από αυτές.


Στη συνάντηση Πέρες αποτύχαμε να δώσουμε στίγμα.


Στη συνάντηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δώσαμε ένα στίγμα εξαιρετικά μαλακό, χαρακτηρίζοντας το πρόγραμμα που ακολουθεί η χώρα μας αδύναμο.


Στη συνάντηση με Σόιμπλε δε βγήκε ξεκάθαρο στίγμα στην ελληνική κοινωνία.


Στη δε συνάντηση με το ΔΝΤ το στίγμα υπήρξε μάλλον στρεβλό, αφού αντί να βγει προς τα έξω η υπαναχώρηση του ΔΝΤ ως προς το μνημόνιο, βγήκε προς τα έξω μια θρησκευτικού τύπου λατρεία προς τον Ομπάμα και τις αξίες του αμερικανικού έθνους. Μια αγιοποίηση δηλαδή του αμερικάνικου καπιταλισμού, η οποία δημιουργεί τα εξής ιδεολογικά και τακτικά προβλήματα….».

Υπάρχει δηλαδή η περίπτωση να μην υπάρχει στίγμα και οι απόψεις του συντρόφου-αρχηγού να μεταλλάσσονται ανάλογα με τον συνομιλητή, αυτό θέλει να πει η συντρόφισσα βουλευτής;

Γιατί ήταν θρησκευτικού τύπου η λατρεία προς τον Μπαράκ;

Είδατε κάποια φωτογραφία να προσκυνά, τον ίδιο ή κάποιο πορτρέτο του;

Όσο για την αναφορά στην αγιοποίηση του αμερικάνικου καπιταλισμού, πρόκειται για υπερβολές. Μέχρι οσίους θα κάνει τους στυγνούς καπιταλιστές ο Τσίπρας, καθώς θα διατηρήσει αναλλοίωτη την επαναστατικότητα του.

Άλλωστε είναι εντελώς ανεπίκαιρη, η παρέμβαση της κας Σακοράφα.

Ο Πάπας παραιτήθηκε.

Ο δρόμος για τον Αλέξη είναι ορθάνοικτος…
Μ.Ο.
http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου