Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Για τις απολύσεις στον “Ριζοσπάστη” τι θα κάνει το ΠΑΜΕ;



Εννέα απολύσεις μέσα σε ένα μήνα, έγιναν στον “Ριζοσπάστη” πολλές εκ των οποίων αποζημιώθηκαν με βάση το νόμο του Μνημονίου για μειωμένες αποζημιώσεις. Δε μετράμε πόσες άλλες απολύσεις έχουν γίνει στα άλλα κομματικά όργανα του ΚΚΕ, την ίδια στιγμή που το ΠΑΜΕ καταλαμβάνει το υπουργείο Εργασίας, προκαλεί απίστευτα επεισόδια, μιλά για Χούντα, κάνει διαδηλώσεις και επίδειξη πυγμής στην Ευελπίδων.
Επίσης, για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της υποκρισίας, το στέλεχος του ΚΚΕ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, κ. Ράμμος, υποστήριξε σθεναρά την απεργία στο
συγκρότημα Μπόμπολα για τρεις απολύσεις που έγιναν στην “Ημερησία” και παρά το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι δεν ήθελαν να απεργήσουν.
Αν έχει γίνει πρόταση για απεργία στο Ριζοασπάστη, θα ρωτούσε κάθε νουνεχής πολίτης. Φυσικά όχι, ειδικά ο κ.Ράμμος κάθε φορά που ακούγεται η λέξη απόλυση στον Περισσό περί άλλων τυρβάζει.
Επαναστάτες της φακής, λοιπόν, Παμετζήδες και Κουκουέδες. Επαναστάτες σε ξένα χωράφια, στα δικά τους δεν υπάρχει ούτε εργασιακό δικαίωμα στη γενική συνέλευση.
Κατά τα λοιπά, θα συνεχίσουν να είναι τα παιδιά του λαού που αγωνίζονται για να έχουν δουλειά όλοι οι Έλληνες. Εκτός από τους Έλληνες και Πακιστανούς (οι οποίοι αμείβονταν και με μισθούς πείνας) που εκδιώχθηκαν από τις επιχειρήσεις του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου