Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Σακοράφα: Ο Τσίπρας… «πρόδωσε» τον αγώνα κατά του Μνημονίου και επέδειξε «θρησκευτική λατρεία» προς τον Ομπάμα

Τα ''χώνει'' κανονικά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Ποιος είδε την Σακοράφα και δεν τη φοβήθηκε; Μπορεί να είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μιλάει για αυτά που βλέπει! Έτσι ξαπέλυσε πυρά… κατά του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα! Είπε ότι ο Τσίπρας «πρόδωσε» τον αγώνα κατά του Μνημονίου και επέδειξε «θρησκευτική λατρεία» προς τον Ομπάμα. Ακόμα επισημανε ότι υπάρχει «ιδεολογικό έλλειμμα» και «έλλειψη αξιοπιστίας» στο κόμμα της Αριστεράς.
Η κ. Σακοράφα, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ανέφερε ότι: «Στη συνάντηση Πέρες αποτύχαμε να δώσουμε στίγμα, στη συνάντηση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο δώσαμε ένα στίγμα εξαιρετικά μαλακό, χαρακτηρίζοντας το πρόγραμμα που
ακολουθεί η χώρα μας αδύναμο, στη συνάντηση με Σόιμπλε δε βγήκε ξεκάθαρο στίγμα στην ελληνική κοινωνία, ενώ στη συνάντηση με το ΔΝΤ το στίγμα υπήρξε μάλλον στρεβλό, αφού αντί να βγει προς τα έξω η υπαναχώρηση του ΔΝΤ ως προς το μνημόνιο, βγήκε προς τα έξω μια θρησκευτικού τύπου λατρεία προς τον Ομπάμα και τις αξίες του αμερικανικού έθνους», κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα ότι εξέφρασε «μια αγιοποίηση του αμερικανικού πολιτισμού» και προχώρησε «προς τα έξω σε εύσημα κυβερνησιμότητας και προς τα μέσα σε δηλώσεις νομιμότητας».
Επεσήμανε ότι υπάρχει «ιδεολογικό έλλειμμα» στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «αίσθημα πολιτικής απογοήτευσης» και για επιλογές «που μας καθιστούν αναξιόπιστους», ενώ επίσης άσκησε κριτική στην απουσία ΣΥΡΙΖΑ από τους τελευταίες κινητοποιήσεις, δηλώνοντας: «Πού ήταν τα δεκάδες χιλιάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την Αθήνα; Γιατί δεν βρεθήκαμε συντονισμένα 500 στελέχη από την προηγουμένη εκεί, ώστε να μετατρέψουμε το θέμα της επιστράτευσης σε μείζον πολιτικό θέμα;».
lay-out

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου