Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Έκλεψαν 900 λίτρα πετρέλαιο από σχολείο!

Φωτογραφία για Έκλεψαν 900 λίτρα πετρέλαιο από σχολείο της Ηλείας
 Θρασύτατοι ήταν οι κυνηγοί καυσίμων που χτύπησαν στο Γυμνάσιο Σαβαλίων Ηλείας αδειάζοντας τη δεξαμενή πετρελαίου και αφήνοντας τους μαθητές να ξεπαγιάσουν! Οι κλέφτες, επειδή προφανώς δεν είχαν τρόπο να μεταφέρουν με την πρώτη τα 900 λίτρα πετρελαίου που άντλησαν, έδρασαν με... δόσεις.
Αρχικά «τρύπωσαν» στο κτίριο από ένα παράθυρο που διέρρηξαν και αφού παραβίασαν την πόρτα της αποθήκης όπου βρίσκονται η δεξαμενή και ο λέβητας, έκλεψαν 500 λίτρα πετρέλαιο, ποσότητα που μετέφεραν με μπιτόνια τα οποία έσυραν μέχρι έξω από το
σχολείο - όπως «μαρτυρούν» οι λεκέδες που υπήρχαν στους διαδρόμους.
Η κλοπή έγινε αντιληπτή την επομένη από τον γυμνασιάρχη που ειδοποίησε την αστυνομία και φρόντισε να επισκευαστούν οι κλειδαριές. Το ίδιο βράδυ, όμως, οι θρασύτατοι δράστες επέστρεψαν και αφού διέρρηξαν ξανά τις ίδιες πόρτες, ρούφηξαν και τα υπόλοιπα 400 λίτρα πετρελαίου, αφήνοντας τη δεξαμενή δίχως σταγόνα.
Το Γυμνάσιο Σαβαλίων τους τελευταίους πέντε μήνες έχει γίνει άλλες τρεις φορές στόχος δραστών, η μία με λεία φορητό υπολογιστή και οι άλλες δύο με διάφορα είδη και χρήματα από το κυλικείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου