Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Οι φανεροί “7” του ΠΑΣΟΚ σε νέες συναντήσεις


image

Στο λόμπι του ξενοδοχείου Intercontinental συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ συνολικά 17 στελέχη του ΠΑΣΟΚ με κεντρικό πυρήνα την περίφημη ομάδα των 7 υφυπουργών της διακυβέρνησης Παπανδρέου ώστε να ανταλλάξουν απόψεις, όπως έλεγαν, ενόψει του 9ου Συνεδρίου.
Παρόντες ήταν οι: Φίλιππος Σαχινίδης, Θάνος Μωραΐτης, Σωκράτης Ξυνίδης, Μανώλης Οθωνας, Θεοδώρα Τζάκρη, Βασίλης Κεγκέρογλου, Αφροδίτη Παπαθανάση, Μαρία Θεοχάρη, Ανδρέας Μακρυπίδης, Παντελής Ασπραδάκης, Λίτσα Κουρουπάκη, Νίκος Τσώνης, Νίκος Ζωίδης, Ηλίας Καρανίκας, Σταύρος
Αρναουτάκης, Γιώργος Αρβανιτίδης, Χρήστος Σπίρτζης. Απουσίαζε ο Γιώργος Πεταλωτής της ομάδας των "7" λόγω ατυχήματος καθώς και ο Μάρκος Μπόλαρης που έχει διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ.
Επισήμως δεν υπάρχει σχόλιο ή ανακοίνωση από την πλευρά της Ιπποκράτους. Σύμφωνα με πηγή της Ιπποκράτους που μίλησε στην εφημερίδα τα «ΝΕΑ» είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει συγκεντρώσεις, ωστόσο εξέφρασε απορία για «τα περί παραγκωνισμού που διατυπώθηκαν από μετέχοντες στην περίφημη συνέλευση του Intercontinental». «Ποιος είναι παραγκωνισμένος; ο Μωραΐτης, ο Σαχινίδης ή ο Οθωνας; διερωτήθηκε δηκτικά η ίδια πηγή.
Οι “17” ασχολήθηκαν για το ιδεολογικό στίγμα του ΠΑΣΟΚ, το οποίο, είπαν, πρέπει να είναι ένα κόμμα φιλοευρωπαϊκό, μεταρρυθμιστικό και με ανανέωση του ριζοσπαστικού του χαρακτήρα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα των ΝΕΩΝ οι συμμετέχοντες κατέληξαν ότι διαφωνούν με την τακτική που εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ να γίνεται απολογητής της κυβέρνησης. Επίσης έθιξαν τον κίνδυνο να απορροφηθεί το ΠΑΣΟΚ από την ΝΔ ή από τον ΣΥΡΙΖΑ.
 athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου