Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Παραδέχθηκε δημοσίως ότι έχει χάσει το 50% της όρασής του

SamarasLarge
Ένας πρωθυπουργός που δεν διστάζει να μιλήσει δημοσίως για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, είναι ένας πρωθυπουργός που του αξίζουν συγχαρητήρια, πάνω απ'όλα γιατί είναι ειλικρινής προς τους πολίτες, έστω και αν κατ'αυτό τον τρόπο δείχνει πιο ευάλωτος.
Αυτό, που ήταν κοινό μυστικό, από το καλοκαίρι και μετά που υπέστη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς, ότι δηλαδή πολύ δύσκολα θα επανερχόταν 100% η όρασή του, το αποκάλυψε δημόσια σήμερα ο Α.Σαμαράς απαντώντας σε ερώτηση του Γάλλου προέδρου Φ.Ολάντ.
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας που είχαν, ο Φ.Ολάντ, ρώτησε τον Αντώνη Σαμαρά για την όρασή του
για να λάβει την απάντηση: «Δυστυχώς έχω χάσει την περιφερειακή μου όραση στο δεξί μου μάτι».

Κάποιος ειδικός παρατηρώντας τον, ήδη από τα τέλη του χρόνου όταν επιχειρήθηκε να αφαιρεθεί το υλικό της συγκόλλησης, μπορούσε να παρατηρήσει ότι η κίνηση του ματιού δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε.
Να πούμε ότι είχε δώσει σκληρές μάχες στο Eurogroup την επομένη της ανακοίνωσης ότι πρακτικά θα χάσει την όρασή του από εκείνο το μάτι και ότι σε ψυχολογικό επίπεδο σε πολλούς ασθενείς το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από αυτή καθ'αυτή την ζημιά.
Ελπίζουμε - και ευχόμαστε ολόψυχα - να μείνει η ζημιά στην περιφερειακή όραση, καθώς είναι μια ζημιά που δυστυχώς, κατά κανόνα, κλιμακώνεται... (defencenet)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου