Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Έκρηξη προκρατήσεων 400% από Ρωσία για Ελλάδα Νέοι προορισμοί και προσφορές φέρνουν τουρίστες

Έκρηξη προκρατήσεων 400% από Ρωσία για Ελλάδα Τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα ο μεγαλύτερος tour operator εισερχόμενου τουρισμού από Ρωσία, Mouzenidis Travel, ο οποίος ανακοίνωσε ότι μολονότι οι κρατήσεις αυτές αντιπροσωπεύουν έναν μικρό σχετικά αριθμό σε σχέση με το σύνολο των ετήσιων κρατήσεων, δείχνουν μία ισχυρά ανοδική τάση. Ο γενικός διευθυντής της εταιρίας κ. Γεώργιος Μασμανίδης τόνισε ότι τα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζεται ο όμιλος Mouzenidis κάνουν ειδικές προσφορές ως 35% για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν αυτήν την περίοδο με στόχο να προσφέρουν ισχυρά κίνητρα στους πελάτες και να τους παρακινήσουν να μπουν στη διαδικασία κράτησης από τώρα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, η ανταπόκριση είναι πολύ ενθαρρυντική και αυτό αποτελεί ένα νέο δεδομένο για τις συγκεκριμένες αγορές και ειδικά για τη ρωσική, καθώς ως γνωστόν, οι Ρώσοι συνηθίζουν να κάνουν τις κρατήσεις τους αργότερα μέσα στον χρόνο. "Καθοριστικός
παράγοντας για την ικανοποίηση της αυξημένης ζήτησης που προβλέπεται για φέτος από τη Ρωσία και την Ουκρανία, όμως, θα είναι η έγκαιρη και έμπρακτη ενίσχυση των ελληνικών Προξενείων, προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν στον μεγαλύτερο όγκο αιτημάτων για χορήγηση θεωρήσεων", σχολιάζει ο κ. Μασμανίδης.
Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός του Ομίλου Mouzenidis ολοκληρώθηκε με το κλείσιμο της περασμένης περιόδου και από τις αρχές του έτους έχει περάσει στη φάση υλοποίησης προκειμένου να αξιοποιηθεί η σημαντική δυναμική που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του 2012. Στο πλαίσιο αυτό, μεταξύ άλλων, επιχειρείται η ενίσχυση των πωλήσεων σε περίοδο πολύ νωρίτερα από τη συνήθη περίοδο πραγματοποίησης του κύριου όγκου των κρατήσεων ιδίως στη Ρωσική αγορά, υλοποιώντας μία επιθετική και στοχευμένη τιμολογιακή πολιτική.
Η εταιρεία άνοιξε φέτος πολλούς νέους προορισμούς, συνδέοντας τη Μόσχα για πρώτη φορά απευθείας με τη Ζάκυνθο και τη Δυτική Πελοπόννησο (Άραξος) και τριπλασιάζει τις απευθείας πτήσεις για Κέρκυρα και Ρόδο. Διπλασιάζονται οι πτήσεις για την Κρήτη, συνδέει για πρώτη φορά απευθείας τη Θεσσαλονίκη με τις πόλεις Αρχάγγελσκ, Αστραχάν, Μπριάνσκ, Καλίνινγκραντ, Σταυρούπολη, Ούφα και Τσελιάμπινσκ.
Επιπλέον συνδέει για πρώτη φορά το Κρασνοντάρ με τη Ρόδο, το Όρενμπουργκ με Κρήτη και Κέρκυρα καθώς και το Περμ, το Γιεκατερίνεμπουργκ και τη Σαμάρα με την Κέρκυρα. Τέλος διπλασιάζει οι πτήσεις από Σαράτοφ και Καζάν προς Θεσσαλονίκη. Από Ουκρανία, συνδέει για πρώτη φορά τη Θεσσαλονίκη με τις πόλεις Λουγκανσκ και Ζαπορόζιε και διπλασιάζει τις πτήσεις από Χάρκοβο και Λβοφ προς Θεσσαλονίκη. Άλλες νέες συνδέσεις προγραμματίζονται ακόμα από Λευκορωσία, Μολδαβία, Λεττονία και Πράγα.
news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου