Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Η μαύρη λίστα της τρομοκρατίας με τους 350 "φίλους" του Γρηγορόπουλου Έρευνα για όσους ταιριάζουν στο “προφίλ” των συλληφθέντων του Βελβεντού από την Αντιτρομοκρατική


Η μαύρη λίστα της τρομοκρατίας με τους 350
Λίστα τουλάχιστον 350 νεαρών που ζουν σε διάφορες πόλεις ανά την επικράτεια και θεωρούνται ικανοί να αναπτύξουν τρομοκρατική δράση, ακολουθώντας τα “πρότυπα” των προσφάτως συλληφθέντων, έχει σχηματίσει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Πρόκειται, όπως αναφέρει ο Κόσμος του Επενδυτή, για άτομα τα οποία είχαν προσαχθεί ή κατηγορηθεί για συμμετοχή στα επεισόδια που ξέσπασαν σε όλη τη χώρα από τον Δεκέμβριου του 2008 και τους πρώτους μήνες του 2009 με αφορμή τη δολοφονία του 16χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια.
Τα άτομα αυτά, έφηβοι στην πλειονότητά τους, συγκεντρώνουν πλέον το ενδιαφέρον των αναλυτών
των πληροφοριών που συγκεντρώνονται για διάφορες υποθέσεις, είτε του κοινού ποινικού δικαίου είτε του οργανωμένου εγκλήματος και της τρομοκρατίας.
Μάλιστα οι αστυνομικοί των αρμόδιων τμημάτων Επιχειρήσεων και Πληροφοριών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, επιχειρούν να παρακολουθούν και να ελέγχουν αυτά τα άτομα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους.
Η πλειονότητα των υπόπτων αυτών είχε προσαχθεί στην Κρατική Ασφάλεια Αθηνών υην περίοδο 2008-2009, ενώ οι υπόλοιπο είχαν προσαχθεί στις αντίστοιχες υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, της Καλαμάτας, του Ηρακλείου, των Χανίων, του Βόλου, της Λάρισας, της Κομοτηνής, της Κοζάνης και άλλων μικρότερων πόλεων.
Συνολικά, σε όλη τη χώρα, ο αριθμός των προσαχθέντων με αφορμή τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, είχε πλησιάσει με βάση τις κατά καιρούς ανακοινώσεις της Ασφάλειας, περίπου τους 800. 
news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου