Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Στα 25 εκατομμύρια ευρώ η επένδυση Σαββίδη στον ΠΑΟΚ!

Στα 25 εκατομμύρια ευρώ η επένδυση Σαββίδη στον ΠΑΟΚ!
Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε... για να μείνει και σήμερα έπεισε και τους πλέον δύσπιστους για τις προθέσεις του, μετέχοντας με περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ (14.976.000 για την ακρίβεια) στην προγραμματισμένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω της εταιρίας ΔΗΜΕΡΑ. Ο ομογενής επιχειρηματίας γίνεται έτσι ο απόλυτος κυρίαρχος στον Δικέφαλο και μπορεί να προωθήσει άμεσα τα σχέδιά του σε οικονομικό, οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο. Η μέχρι στιγμής επένδυση του κ. Σαββίδη στην ΠΑΕ ανέρχεται πλέον στα 24.976.000 ευρώ, αφού το περασμένο καλοκαίρι είχε αποκτήσει την
πλειοψηφία των μετοχών της εταιρίας, επενδύοντας 10.000.000 ευρώ.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αναφέρει τα εξής: «Η DIMERA LTD κατέθεσε σε λογαριασμό της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. το ποσό των 14.976.000 € το οποίο προορίζεται για την συμμετοχή της στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας, που ολοκληρώνεται στις 15 Φεβρουαρίου 2013. Ο κ. Ιβάν Σαββίδης, παραμένοντας πιστός στο όραμά του και εκπληρώνοντας τις υποσχέσεις του, έχει καταβάλλει στο διάστημα του τελευταίου οκταμήνου, μέσω της DIMERA LTD,  το συνολικό ποσό των 24.928.746». 
Στο μεταξύ, ο Ιβάν Σαββίδης θέτει ως προτεραιότητα την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου και, όπως φαίνεται, έχει επιλεγεί η περιοχή της Ν. Ραιδεστού. 
http://egnatiapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου