Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Πανσερραϊκός- ΑΟΚ 2-1: Κρύo ντους στις καθυστερήσεις

Πανσερραϊκός- ΑΟΚ 2-1: Κρύo ντους στις καθυστερήσεις
Άδοξη ήττα  το απόγευμα για τον ΑΟΚ στο γήπεδο των Σερρών απέναντι στον τοπικό Πανσερραϊκό. Ο Εν Ντιαγιέ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-2 στην εκπνοή του αγώνα και στη επόμενη επίθεση ο Τσούτσης με σουτ έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Αποστολίδη, στην άμυνα δεξιά τον Κοτίτσα και αριστερά τον Καλαγκάνη. Δυο στόπερ Τριποτσέρη και Μαραγκό. Στη μεσαία γραμμή οι δυο αμυντικοί μέσοι ήταν ο Ντουτσαρίδης και ο Τάσιτς. Στα πλάγια έπαιξαν δεξιά ο Κούτεφ και αριστερά ο Ντόσης. Ο Εν Ντιαγιέ ήταν ο φουνταριστός και ελεύθερος στον κάθετο άξονα ο Πλιάγκας που όμως αντικαταστάθηκε πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου από τον Ουσμάν Πάτο, μη μπορώντας να συνεχίσει λόγω τραυματισμού. Στο β` μέρος ο προπονητής του ΑΟΚ φρέσκαρε τα άκρα με Ντος
Σάντος και Χλωρό. Ο Ντος Σάντος με την ταχύτητα του δημιούργησε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.
Το φιλμ του αγώνα
Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, ωστόσο μερίδα των οπαδών των γηπεδούχων αποδοκίμαζαν τη διοίκηση και ζητούσαν από τον Πέτρο Θεοδωρίδη να αποχωρήσει. Παρά το περίεργο κλίμα στην εξέδρα, οι Σερραίοι ήταν καλύτεροι και στο 19’ έκαναν το 1-0, χάρη σε τέρμα του Σίμιτς. Μετά το πρώτο ημίωρο η Καβάλα ισορρόπησε και στο 40’ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά το σουτ του Ντόση σταμάτησε στο δοκάρι.
Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και στο 60’ οι «αργοναύτες» ισοφάρισαν σε 1-1, χάρη σε κεφαλιά του νεοαποκτηθέντος Ντουτσαρίδη, εν ώ η μπάλα βρήκε και το κεφάλι του Σιάκκα. Ο ρυθμός στη συνέχεια χάλασε, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κυριαρχήσουν στο κέντρο, ενώ οι Σερραίοι είχαν μια μικρή υπεροχή. Όμως η λύτρωση για τον Πανσερραϊκό ήρθε στις καθυστερήσεις με σουτ του Τσούτση για το τελικό 2-1. Ελάχιστα πριν ο Εν Ντιαγιέ αστόχησε από καλή θέση ενώ θα μπορούσε να είχε δώσει το προβάδισμα στον ΑΟΚ. Στο 85` το σουτ του Τάσιτς πέρασε λίγο άουτ, στο 54` ο Μπανγκουρά πέρασε τον Αποστολίδη αλλά αυτός πρόλαβε με δεύτερη προσπάθεια και τσίμπησε τη μπάλα μέσα από τα πόδια του.
Ο διαιτητής Κουτσιάυτης από την Άρτα έδωσε κίτρινες κάρτες τους: Τοντόροφ, Σιάκκα, Δ. Τριανταφύλλου, Τσούτση, Κ. Τριανταφύλλου- Κούτεφ, Ντουτσαρίδη, Χλωρό, Τάσιτς, Κοτίτσα. Συνολικά 10.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου (72’ Τσούτσης), Μπριλάκης, Σιάκκας, Παντελιάδης, Παρασκευαϊδης, Κ. Τριανταφύλλου, Τοντόροφ, Σίμιτς (57’ Κόντος), Ντα Κόστα (77’ Γκουγκουλιάς), Μπανγκουρά
ΚΑΒΑΛΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Κοτίτσας, Μαραγκός, Τριποτσέρης, Καλαγκάνης, Ντόσης (62’ Ντος Σάντος), Τάσιτς, Κούτεφ (72’ Χλωρός), Πλιάγκας (31’ Πάτο), Ν” Ντιαγέ, Ντουτσαρίδης

*100 Καβαλιώτες στις Σέρρες
Περίπου 100 Καβαλιώτες φίλαθλοι βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο γήπεδο των Σερρών και παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Βοήθησαν την ομάδα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πανηγύρισαν έξαλα το γκολ του Ντουτσαρίδη. Το γκολ που δέχθηκε ο ΑΟΚ στις καθυστερήσεις… πάγωσε τα χαμόγελα.
proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου