Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ 12χρονο δελεάζοντάς τον με σνακ

dc59bdde7e0441da7f50a5e18beec211 XLΟ άτυχος 12χρονος Μπαλαχάνδραν Πραμπακάραν ήταν ένα θύμα στην εμφύλια διαμάχη ανάμεσα στην κυβέρνηση της Σρι Λάνκα και τους αντικαθεστωτικούς.
Είχε την ατυχία να είναι γιος του ηγέτη της οργάνωσης «Liberation Tigers», Βελουπιλάι Πραμπακάραν. Ο πιτσιρικάς βρέθηκε με πέντε σφαίρες στο στήθος κατά το τέλος του εμφυλίου πολέμου στη Σρι Λάνκα.
Νέες φωτογραφίες του 12χρονου έρχονται στο φως λίγο πριν το
φόνο του, σύμφωνα με τις οποίες αποδεικνύεται ότι σκοτώθηκε από τις καθεστωτικές δυνάμεις χωρίς να προκαλέσει.
Οι φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί κατά το τέλος του πολέμου, τον Μάιο του 2009 και δείχνουν τον Μπαλαχάνδραν να τρώει δίπλα σε ένα πάγκο με φαγητό, αφού είχε κρατηθεί αιχμάλωτος.
Οι επόμενες εικόνες, που τραβήχτηκαν μερικές ώρες αργότερα δείχνουν το νεκρό σώμα του άτυχου 12χρονου να κείτεται στο δρόμο, γεγονός που αποδεικνύει μία στυγνή εκτέλεση, επειδή ήταν γιος του γνωστού ηγέτη των αντικαθεστωτικών. Το πιο εξοργιστικό μάλιστα είναι ότι οι φωτογραφίες αποτέλεσαν λάφυρο από τους εκτελεστές του παιδιού!
Σύμφωνα νε έκθεση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι νεκροί έφτασαν τους 40.000 στους τελευταίους μήνες του 26ετούς εμφυλίου πολέμου. Οι φωτογραφίες θα προβληθούν σε φιλμ του φεστιβάλ του ΟΗΕ στη Γενεύη. (newsbomb)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου