Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Άγριο έγκλημα με νεκρά παιδιά από πυροβολισμούς στο Ντένβερ Άγνωστος σκότωσε μια γυναίκα και δύο 10χρονα παιδιά μέσα στο σπίτι τους


Άγριο έγκλημα με νεκρά παιδιά από πυροβολισμούς στο Ντένβερ
Χάος και πανικός επικράτησε στο Ντένβερ των ΗΠΑ όταν σήμανε συναγερμός από επίθεση ενόπλου σε κατοικημένη περιοχή. Αρχικά υπήρξε σύγχυση σχετικά με το πως έγινε το μακελειό με τρεις νεκρούς. τελικά, όμως όπως όλα δείχνουν πρόκειται για ένα αποτρόπαιο έγκλημα με θύματα 2 μικρά παιδιά και μια γυναίκα, μέσα σε σπίτι, πιθανότατα όλα θύματα της ίδιας οικογένειας.
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, όταν οι αστυνομικοί έλαβαν την κλήση και έφτασαν στο σπίτι όπου συνέβη το περιστατικό, βρήκαν τρεις ανθρώπους να κείτονται
νεκροί και έναν τραυματία.
Το τρίτο θύμα είναι μια γυναίκα, πιθανότατα η μητέρα των παιδιών.Ένα ακόμα παιδί μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο σε κοντινό νοσοκομείο όπου υποβάλλεται σε εγχείρηση και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται κρίσιμη. 
Σύμφωνα με τις αρχές, όλα τα παιδιά πιστεύεται ότι είναι κάτω από την ηλικία των 11 ετών. "Φαίνεται να είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό," δήλωσε τοπικός αξιωματούχος και είπε,ότι ο δράστης καταζητείται. 
Σύμφωνα με γείτονα και κάτοικο της περιοχής, το σπίτι ανακαινίσθηκε πρόσφατα και μια πενταμελής οικογένεια μετακόμισε εκεί πριν 6 περίπου μήνες.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί και το τμήμα ανθρωποκτονιών ερευνά τον τόπο του εγκλήματος.Ωστόσο, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά την ταυτότητα του δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου