Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Αναγέννηση- Γιαννιτσών- ΑΟΚ 0-2: Κέρδισε άνετα, περιμένει τις εξελίξεις


Αναγέννηση- Γιαννιτσών- ΑΟΚ 0-2: Κέρδισε άνετα, περιμένει τις εξελίξεις

Ο ΑΟΚ δε δυσκολεύτηκε να κερδίσει  το απόγευμα μέσα στα Γιαννιτσά. Ηταν πολύ καλός στα πρώτα 45` λεπτά και καθάρισε τους 3 βαθμούς της νίκης.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος ξεκίνησε το παιχνίδι χωρίς τον Κοτίτσα που τελικά έμεινε εκτός αποστολής. Ο Αποστολίδης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά ο Παγώνης, αριστερά ο Καλαγκάνης που επανήλθε. Δυο στόπερ ο Κάργας και ο Τριποτσέρης που επίσης γύρισε στο βασικό σχήμα. Στη μεσαία γραμμή δυο αμυντικοί μέσοι ήταν ο Μαραγκός με τον Τάσιτς.
Πλάγια ο Πλιάγκας που τραυματίστηκε πολύ γρήγορα ενώ από την αριστερή πτέρυγα ο Ντόσης. Ο Κούτεφ πήρε το ρόλο του Πλιάγκα.
Ο Μπάρι έπαιξε ελεύθερος στον κάθετο άξονα. Ο Εν Ντιαγιέ ήταν ο φουνταριστός, ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε από τον Μπρατσιάνι στο 46`.
Ο ΑΟΚ είχε τον έλεγχο και η εστία του Μάνου Αποστολίδη απειλήθηκε ελάχιστα. Τα Γιαννιτσά δε
μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους σε όλο το παιχνίδι, απέναντι στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του ΑΟΚ. Το παιχνίδι παρακολούθησαν και αρκετοί Καβαλιώτες φίλαθλοι, που στο τέλος χειροκρότησαν τους παίκτες.
Όλα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού όταν και είχε διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα. Στο 13’ ο Ντιαγέ με διπλή προσπάθεια κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τους «αργοναύτες». Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Ντόση στο 43’ με ωραίο πλασέ.
Οι γηπεδούχοι, τελείωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 90′ αποβλήθηκε ο Σαμαρόπουλος. Ο ΑΟΚ με τη νίκη αυτή στο φινάλε του πρώτου γύρου, κράτησε ζωντανές τις ελπίδες για είσοδο στα πλέι οφ. Ο Ρεβυθόπουλος έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Λαμπάκης, Καρακάσογλου (46’ Ζαγοριανός), Σερέτης, Γκαρακλίδης, Σαμαρόπουλος, Καπνίδης, Κυριακίδης (22’ Βλαχόπουλος), Αντρεΐνι (69’ Καμπάνης), Καρπαθάκης, Χαρμάνας, Σιδηρόπουλος.
ΚΑΒΑΛΑ: Αποστολίδης, Παγώνης, Τριποτσέρης, Κάργας, Καλαγκάνης, Τάσιτς, Πλιάγκας (12’ Κούτεφ), Μαραγκός, Ντόσης (89’ Ρεβυθόπουλος), Μπάρι, Ντιαγέ (46’ Μπρατσιάνι).

*Περιμένουν όλοι τις εξελίξεις
Η εβδομάδα που διανύουμε κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη για τον ΑΟΚ.
Οι πάντες περιμένουν τις εξελίξεις. Χθες στα Γιαννιτσά παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Τσοκτουρίδης που αναμένεται να συνεχίσει τις επαφές με τους ενδιαφερόμενους για την ομάδα. Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι ίσως και μέχρι την Τετάρτη θα έχουμε οριστικές εξελίξεις. Μάλιστα μέχρι την Τετάρτη μάλλον θα γίνουν και πληρωμές στους παίκτες και στο υπόλοιπο ποδοσφαιρικό τμήμα. Το Σαββατοκύριακο δεν είχαμε κάποια σημαντική εξέλιξη.
Το κλίμα μετά τη νίκη ήταν πολύ καλό στα αποδυτήρια. Ο Α` γύρος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο.
Ο Κώστας Τσαλίκης μετά την τιμωρία του, παρακολούθησε από την κερκίδα το παιχνίδι όπως και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.
Η φώτο απο το site της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας
Τ. Π
proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου